PERSBERICHT – Strijd om de Next Hippest Shop 2018 Webshopverkiezing barst los

Next Hippest Shop 2018 Webshopverkiezing - hippeshops.nlHippeShops gaat ook dit najaar weer op zoek naar de Next Hippest Shop 2018 in de leukste webshopverkiezing van de lage landen. Vanaf 10 november gaan 40 genomineerde shops uit Nederland en België de strijd aan om tot áller-hipste webwinkel van het jaar 2018 te worden verkozen.

Online shoppen op z’n hipst
HippeShops biedt sinds 2010 fervente online shoppers de kortste weg naar de leukste musthaves op het web. Het onlangs vernieuwde blogplatform inspireert dagelijks duizenden bezoekers met nieuwe trends en upcoming webshops die je gezien moet hebben. Verrassend, vernieuwend en professioneel, dát zijn de webwinkels die webredacteur Caroline Kilsdonk en haar team ontdekken op internet. Om alleen de áller-hipste shops die absoluut een bezoekje waard zijn te selecteren, introduceerde HippeShops in 2010 de unieke HipScan, een gratis service voor webshops.

Kilsdonk: “Als redactie letten we niet alleen streng op uitstraling, originaliteit en hipheid, maar we controleren ook of de shopvoorwaarden volgens de wetgeving voor webwinkelen worden nageleefd. Een hip ogende webshop met onduidelijke voorwaarden of een rammelend retourbeleid wordt afgewezen. Na het geven van verbetertips blijkt vaak dat met name startende shops niet goed op de hoogte zijn van de wettelijke verplichtingen die je als webwinkelier hebt.”

Goodiebox deLuxe
In 2018 is de inmiddels zeer gewilde HippeShops Goodiebox deLuxe weer tot de nok toe gevuld met unieke lifestyle, fashion items en bijzondere baby- en kinderproducten die je niet snel ergens anders zult tegenkomen.

Kilsdonk: “We zien vaak dat vooral de wat kleine webwinkels die bij ons zijn aangesloten de meest originele producten verkopen en vaak echte online trendsetters zijn op het gebied van wonen, mode en lifestyle en kids. Deze producten blijven na een tijdje niet onopgemerkt door de grote winkelketens die de items vaak kopiëren en als massaproduct aanbieden. Erg jammer dat de grote namen aan de haal gaan met unieke ontwerpen van vaak startende ontwerpers en webshops. Maar aan de andere kant zijn we trots dat we juist deze beginnende shops een populair podium kunnen bieden voor hun hippe collecties die nog niet door de massa zijn ontdekt”.

Stem op de Next Hippest Shop 2018
Van 10 november tot en met 8 december kunnen bezoekers dagelijks stemmen op de aller-hipste shop van 2018. Zij maken daarmee kans een HippeShops Goodiebox deLuxe. De 25 shops met de meeste publieksstemmen gaan door naar de finale en worden door een deskundige jury beoordeeld. Medio december zal bekend worden wie er met de felbegeerde titel vandoor gaat. De winnende shop verdient naast eeuwige roem ook een fantastisch prijzenpakket met trainingen, tools en een persbericht, waarmee de winnende webshop zich nog beter kan profileren op het wereld wijde web.

Overige afbeeldingen: