PERSBERICHT – Stralend de winter in met de positiekleding van Happy Belly’s

Milestone Baby Cards - 4 maanden oud - Happy Belly'sEr tijdens je zwangerschap hip en stralend uitzien, maar geen honderden Euro’s uitgeven aan kleding die je maar een paar maanden draagt? Happy Belly’s heeft voor bewuste mama’s-to-be de perfecte oplossing: een winkel én webwinkel met een uitgebreid assortiment tweedehands zwangerschapskleding. Vanaf nu hangt de wintercollectie weer klaar met daarin toppers van Esprit, Noppies, Queen Mum en Mama Licious.

Voor vrouwen die dit najaar zwanger zijn of gaan bevallen is er goed nieuws, want bij Happy Belly’s is de wintercollectie gearriveerd. Het bedrijf geeft gebruikte zwangerschapskleding een tweede kans en daardoor kunnen toekomstige mama’s zich voor een leuk bedrag schitterend aankleden. Zo is er een ruim assortiment aan zwangerschapsjassen van onder andere Noppies, truien van Esprit, rokken van Mama Licious en broeken van Noppies en Esprit. En naast positiemode kun je in de winkel ook terecht voor lingerie, zwangerschapskettingen, boobytags en zwangerschapslinten. De winkel in Wateringen is, naast de eerste zaterdag van de maand, vanaf september ook iedere dinsdagavond open van 19.30 tot 21.30 uur. Wie niet in de buurt woont kan natuurlijk uitgebreid online shoppen in de webwinkel.

Milestone Baby en Pregnancy Cards
Nieuw in de webwinkel zijn de Milestone Baby Cards en de Milestone Pregnancy Cards. Met de Milestone Baby Cards kun je alle mijlpalen van je baby vastleggen. Op de dag van de mijlpaal neem je de bijpassende Baby Card, noteert de datum en maakt een foto van de baby met deze kaart. Zo vergeet je nooit meer op welke dag je baby voor het eerst lachte, omrolde, een tandje kreeg of mama zei. De Milestone Pregnancy Cards werken volgens hetzelfde principe, alleen er worden andere kaarten gebruikt. Zo kun je met deze serie kaarten mijlpalen vastleggen zoals de groei van je buik, maar ook belangrijke momenten zoals de zwangerschapstest, het eerst moment van het voelen van je baby, de eerste outfit, handjes & voetjes en de babykamer. Een set bestaat uit 30 geïllustreerde kaarten in een luxe bewaardoosje van 15.5 x 11.0 x 2.0 cm. Het formaat van de kaarten is 14.8 x 10.5 cm (ansichtkaart formaat) en de prijs van per set is €16,95. Een bijzonder en origineel (kraam)cadeau!

Nieuwe manier van kleding inbrengen
Vrouwen die na de bevalling weer in hun ‘gewone’ kleding passen, kunnen andere vrouwen via Happy Belly’s blij maken met hun positiekleding. Download online het formulier en stuur de kleding in. Happy Belly’s beoordeelt de kleding en na goedkeuring krijg je de vergoeding uitgekeerd waarvoor is gekozen. Je kunt ervoor kiezen om direct een vergoeding te ontvangen, het is mogelijk een deel van de opbrengst te doneren aan Stichting Babyspullen en je kunt ervoor kiezen om 40% van de verkoopprijs te ontvangen van een verkocht kledingstuk.

Stichting Baby Hope en Stichting Babyspullen
Happy Belly’s zet zich ook in voor het goede doel en is inzamelpunt voor twee charitatieve instellingen. Zo geeft de webshop vanaf heden ook nieuwe moeders in ontwikkelingslanden een steuntje in de rug, door als inzamelpunt te fungeren voor Stichting Baby Hope. Deze stichting verzamelt materialen zoals navelklemmen, verbanden, onderleggers, zeep en handschoenen voor pasgeborenen in ontwikkelingslanden. Kraamartikelen kunnen naar Happy Belly’s worden gebracht of naar een van de andere inzamelpunten in Nederland. Daarnaast zet Happy Belly’s zich ook in voor Stichting Babyspullen. Voor deze stichting wordt babyspeelgoed en babykleding t/m maat 92 ingezameld. Spullen kunnen worden ingeleverd in de winkel of tijdens beurzen. Met de opbrengst maakt Stichting BabySpullen starterspakketten voor gezinnen die weinig te besteden hebben.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.