PERSBERICHT – Stralend de dag door met de nieuwe collectie van Hebbers

Stralend de dag door met de nieuwe collectie van HebbersToe aan een beetje positiviteit? Verwen jezelf (of een ander) dan met de vrolijke items van de nieuwe Hebbers collectie. Alle producten van Hebbers staan garant voor een portie vrolijkheid om de dag goed mee te beginnen. De unieke designs en mooie teksten op onder andere kaarten, stickers en notitieblokken toveren hoe dan ook een lach op jouw gezicht.

Collectie STRALEN
Wil jij ook stralend door het leven? Bekijk dan de kleurrijke collectie STRALEN, bestaande uit onder andere inspirerende kaarten, spiegelstickers, fleurige pennen, een motiverende planner en een kleurrijke verjaardagskalender. De in totaal dertien vrolijke items van deze nieuwe collectie zijn allemaal voorzien van een origineel design en een positieve tekst. Fijne quotes die een glimlach op jouw gezicht toveren.

Hang de kaarten met teksten als ‘Love Yo Self’ of ‘Hello Beauty’ naast je bed, plak de stickers op je spiegel, hang de vrolijke kalender op het toilet en plak de schattige minikaartjes op de koelkast en je dagelijkse portie geluk is compleet! En vergeet vooral niet je planner en bijbehorende pennenset mee te nemen voor een fantastische (school)dag. You Go Girl!

Cadeautje voor jezelf
Naast snelle levering biedt Hebbers een leuk extraatje: de cadeau-ervaring. Zo wordt elke bestelling mooi ingepakt en als cadeautje verzonden. Altijd. Dus niet alleen als je een vriend of vriendin wilt verrassen, maar ook als je iets voor jezelf besteld. Gewoon, omdat het leuk is om (iets) uit te pakken. Zelfs als je al weet wat er onder het cadeaupapier zit.

Over Hebbers
Linda Dikken, eigenaresse en ontwerpster van Hebbers, wordt blij van positieve teksten en zet deze om in vrolijke, inspirerende designs. De ontwerpen zijn uniek en zorgen voor een glimlach op ieders gezicht. Hebbers is inmiddels uitgegroeid tot een merk met unieke producten op het gebied van stationery, zoals kalenders, schriftjes, kaarten en notitieblokken. Benieuwd naar alle vrolijke ontwerpen? Bekijk en bestel de nieuwe collectie op www.hebbers.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.