PERSBERICHT – Stralen tijdens de feestdagen met de krachtige sieraden vol energie en betekenis van InTu jewelry

Ketting Soulful creation carneool statementVoor haar exclusieve sieradenmerk InTu jewelry brengt ontwerpster Maud Peij de kracht van edelstenen en spirituele symbolen samen in unieke sieraden vol energie en betekenis. Speciaal voor de feestdagen breidt het Nederlandse merk de collectie uit met nieuwe ontwerpen. Zoals de handgemaakte Tree of Life-ketting van fijn gouddraad en sprankelende Swarovski Elements. Of de unieke kleurrijke Blooming oorbellen. Bloemvormige oorbellen waarin de mooiste edelstenen zijn verwerkt, met in het midden een sprankelende Swarosvki Element kristal uit de InTu jewelry Inner sparkle stijl collectie. Ontworpen om jou te laten stralen!

Sieraden met symboliek
InTu jewelry staat voor krachtige, betekenisvolle sieraden. Zo herinneren de Happy Goddess oorbellen je aan de godin die je diep van binnen bent en staat de gouden Maan-ketting symbool voor het volgen van je intuïtie, je gevoel en bewustzijn. De Maan-hanger is handgemaakt van 14 karaat goud en voorzien van zwarte Swarovski Elements-kristallen. Omdat het sieraad met de hand is gemaakt, is elk exemplaar uniek. Ieder ontwerp van InTu jewelry is voorzien van een bijzondere omschrijving van de edelstenen of het symbool, om je te inspireren en voor altijd in je hart te sluiten!

Warme wintertinten en kristallen
Dit jaar is de populaire blooming-collectie van InTu jewelry uitgebreid met exclusieve sieraden in de modetinten van de herfst en winter. De handgemaakte bloemvormige oorbellen met de mooiste edelstenen en sprankelende Swarovski Elements-kristallen zijn ‘made to make you blossom’! Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren oranje, roze, teal blauw, donkerblauw, zwart, grijs, paars en donkerrood. Erg leuk om te combineren met de one of a kind Soulful Statement kettingen, zoals die van 100% natuurlijke ruwe carneool edelstenen.

Over InTu jewelry
Op basis van haar intuïtie kiest ontwerpster Maud Peij de mooiste edelstenen en kristallen en creëert ze betekenisvolle armbanden, oorbellen en kettingen met spirituele symbolen. Het resultaat: een inspirerende en unieke collectie bijzondere juweeltjes. Alle sieraden zijn verkrijgbaar in een kleine oplage en met de hand gemaakt in Nederland. Om te schitteren tijdens de feestdagen, maar ook zeer geschikt als exclusief (kerst)cadeau! Bekijk de complete collectie sieraden op www.intujewelry.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.