PERSBERICHT – Stijlvol wijn koelen en schenken tijdens de feestdagen

WINECHILL original - echte design wijnkoelerWINECHILL Original, dé design wijnkoeler, is een must-have voor iedere wijnliefhebber die houdt van een stijlvol gepresenteerd goed gekoeld glas wijn! Tijdens de feestdagen zijn de tafels weer mooi gedekt en staat de wijn koud in de koelkast. Maar hoe houdt je de fles wijn goed gekoeld aan tafel, zonder geknoei met ijsblokjes of een sleeve om de fles? De WINECHILL Original biedt uitkomst.

“Eindelijk een koelhoudertje dat echt werkt en er ook nog eens stijlvol uitziet! Hoe hebben we ooit zonder kunnen leven?!” Sharon van Lokhorst – hoofdredacteur WINELIFE Magazine

Deze enige echte design wijnkoeler brengt zowel witte als rode wijn perfect op drinktemperatuur . Je kunt de fles wijn gerust op tafel laten staan, dus geen heen en weer geren meer naar de koelkast. De fles blijft droog en het etiket zichtbaar. Gedoe met rommelige wijnkoelers met ijs, druppelende flessen of ijsklontjes in je glas wijn is hierdoor verleden tijd!

De WINECHILL Original (€ 24,95) – een rvs koelstick met anti-drup schenktuit, beluchter en wijnstopper – houdt de wijn van binnenuit tot een uur lang goed gekoeld, zonder dat de smaak aangetast wordt en is simpel in gebruik. Bewaar de WINECHILL in de vriezer en plaats deze vervolgens in een reeds gekoelde fles witte of rosé wijn om deze koel te houden, of in de rode wijn op kamertemperatuur om deze licht te koelen. Want ook rode wijnen smaken veel beter als ze iets gekoeld zijn.

Gepersonaliseerde WINECHILL
De WINECHILL Original is een geweldig cadeau voor de feestdagen. Dat deze stijlvolle wijnkoeler te personaliseren is, maakt hem nog veel leuker. Op de rvs koelstick kan bijvoorbeeld een naam, een logo of een (trouw)datum worden gegraveerd. Leuk om je cadeau nóg iets persoonlijker te maken. Daarnaast kan je de WINECHILL in een luxe velours geschenkzak laten versturen. Zo wordt het geven extra feestelijk!

Duurzaam en vernieuwend
Voor wijnliefhebbers die regelmatig onderweg zijn biedt de Wijn Coolbox uitkomst. Deze lichtgewicht koelbox is geschikt voor twee wijn- en/of champagneflessen en optioneel twee design wijnkoelers WINECHILL. De Wijn Coolbox houdt de temperatuur van reeds gekoelde of warme dranken tot wel 5-7 uur lang vast. De box is vervaardigd uit EPP en is uitermate goed recyclebaar en bevat geen CFK of andere drijfgassen dus is zeer milieu verantwoord. Deze koelbox neem je dus maar wat graag mee onderweg of geef je cadeau! De Wijn Coolbox is verkrijgbaar voor € 19,95 en kan ook inclusief twee WINECHILL design wijnkoelers worden besteld voor € 52,00.

Over WINECHILL
WINECHILL is een Nederlands merk dat onderdeel is van A-Trading Company. Het bedrijf staat voor kwaliteit, functionaliteit en design en is opgericht voor en door wijnliefhebbers met een hart voor innovatieve wijnaccessoires. Voor meer informatie zie www.wine-chill.com.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.