PERSBERICHT – Stas Home Déco haalt exclusief Frans woonmerk met originele lampen naar Nederland en Vlaanderen

Ghost lamp white- Designer Vicky Weiler - stashomedeco.nlStas Home Déco, hét agentschap met unieke, internationale woonmerken, voegt opnieuw een heel bijzonder merk toe aan het portfolio: Vicky Weiler Tung Design. Met een prachtige collectie lampen, gemaakt van niet-alledaagse materialen, een waardevolle uitbreiding van het assortiment.

Designer Vicky Weiler is als oud-studente van de gerespecteerde hogeschool voor Artistieke Kunsten Camondo, het creatieve brein achter Tung Design. Ze startte haar carrière met een prachtige collectie vazen, met als hoogtepunt de vaas Ondée, die een absolute bestseller werd bij onder andere verdeler Serax. Naast de vazen werkte Vicky aan haar eigen lampencollectie. En met succes, want de lampen werden gebruikt door het befaamde museum MoMa en de stylist van de koninklijke familie Grimaldi, die er de tafels van Kerstdiner mee aankleedde.

Unieke lampen in bijzondere vormen
De lampencollectie van Vicky Weiler Tung Design bestaat uit bijzondere lampen met hedendaagse vormen. De Ghost lamp (€ 225) is een echte eyecatcher. Als je er op een afstandje naar kijkt, lijkt het net een spookje, maar dan wel een die een zacht gouden licht verspreidt. De flexibele stof is in verschillende richtingen te duwen, zodat het lichteffect telkens veranderd.

De Globo lamp is strak, modern en geeft een stoere touch aan een landelijk interieur. De metalen structuur doet denken aan een druppel. De Globo is verkrijgbaar als hanglamp en als staande lamp, vanaf € 199.

De Iside lamp (€ 240) is met recht een bijzondere verschijning. De prijswinnaar bij het Museum of Modern Arts en heeft op de Kersttafel van de familie Grimaldi gestaan. De lamp bestaat uit een metalen structuur met stof gemaakt van glasweefsel. Dit geeft een prachtige, glanzende structuur die het licht zeer diffuus doorlaat. Een eyecatcher voor elk interieur.

1 april vis
De collectie van Vicky Weiler Tung Design biedt ook ruimte voor grappige ontwerpen, zoals de Aprilvis. Een plastic zak met daarin een silicone vis. Verkrijgbaar als hanglamp of staande lamp, vanaf € 75. Een originele lamp waarbij je in eerste instantie je ogen niet gelooft.

De lampencollectie van Vicky Weiler Tung is verkrijgbaar bij webshop La Boutique Blanche en diverse andere verkooppunten.

Over Stas Home Déco
Stas Home Déco is een Nederlands agentschap dat de unieke interieurmerken Leligne, Lyon Béton en Vicky Weiler vertegenwoordigd. Merken die gezien mogen worden vanwege hun kwalitatieve en bijzondere woonproducten. Geen dertien in een dozijn, maar verrassende ontwerpen van niet alledaagse materialen, mooie design prints en gewaagde combinaties. Geïnteresseerde retailers en interieurprofessionals kunnen vrijblijvend contact opnemen voor informatie over prijzen en mogelijkheden.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.