PERSBERICHT – Start een gezonder leven met Vitadis Healthcare

Slow juice pakketten - 100% biologisch, puur en vers - VitadisBen je voornemens een gezonder leven te gaan leiden, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan is Vitadis Healthcare voor jou misschien wel de eerste stap. Vitadis brengt een uniek concept door mensen koolhydraatarm en proteïnerijk te laten eten. Dit kan door middel van speciale diëten, maar ook door gezonder te koken, glutenvrij te eten, vegetarisch te eten of je lichaam te analyseren. Met het Slanker Leven Plan van Vitadis lukt het vast en zeker om de overtollige kilo’s kwijt te raken en je ideale gewicht te bereiken én te behouden! Ook vele BN-ers hebben hun weg naar Vitadis gevonden en maken gebruik van de vele diëten en producten.

Wil jij graag wat kilo’s kwijt, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Vitadis Healthcare biedt verschillende afslankprogramma’s. Het is geen crashdieet, maar een wetenschappelijk bewezen afslankmethode zonder hongergevoel en met een minimale inspanning. Dat klinkt toch geweldig! De dieet pakketten worden het ‘Slanker Leven Plan’ genoemd. Bij dit plan eet je koolhydraatarm en proteïnerijk en zorg je ervoor dat je zo het ideale streefgewicht behaald.

Verkozen tot beste dieet
Een proteïnedieet / koolhydraatarm dieet houdt in dat er minder koolhydraten worden ingenomen en meer eiwitten. Door de inname van proteïnen te verhogen, blijft de spiermassa behouden. Dit betekent dat elke kilo dat je afslankt ook voor bijna 100% aan vet is. Je verliest dus geen vocht en spiermassa. Het proteïnedieet draagt bij aan een gezonde levensstijl en aan het verliezen van gewicht. Het is een effectief en vooral gezond dieet. En of je nu kiest voor coaching op locatie of gemakkelijk vanuit huis je programma wilt volgen: het kan allebei. Het is dan ook niet zomaar dat bezoekers van gezondheidssites het ‘Slanker Leven Plan’ in 2014 verkozen tot beste dieet.

Gezondheidsproducten van Vitadis
Met meer dan 180 gezondheidsproducten in het assortiment, heeft Vitadis voor iedereen iets te bieden. Of je nou op zoek bent naar een compleet dieet of liever glutenvrije crackers, koolhydraatarm brood, snacks, shakes of desserts wilt gebruiken: Vitadis heeft het! Zo is er is een speciaal starterspakket ontwikkelt waarbij je gezond, prettig en snel kunt afvallen met producten van hoge kwaliteit. Sporten mag natuurlijk, maar is niet noodzakelijk en daarnaast kun je blijven genieten van lekker eten. Naast het starterspakket is er een vegetarisch pakket, een shake dieet pakket, glutenvrij pakket en er is zelfs een speciale snackbox. Nieuw in het assortiment zijn de slow juice pakketten. De smoothies zijn supervers, gezond, zitten boordevol vitaminen, eiwitten, gezonde vetten en bouwstoffen. Ze worden kant-en-klaar geleverd, dus je hoeft er niets voor te doen en kunt er direct van genieten. De perfecte boost voor afvallen, sporten en meer energie! De slow juicers zijn 100% puur, vers en biologisch.

Een keertje proberen?
Wil jij graag eens een koolhydraatarm en eiwitrijk dieet proberen, maar vind je het lastig om in te schatten wat er goed bij je past? Dan is de probeerbox van Vitadis (€ 32,95) een perfecte en betaalbare oplossing. In de deze box zitten 13 koolhydraatarme en proteïnerijke snack producten, die jou kunnen helpen een gezonde leefstijl te creëren. Deze producten gebruik je tussendoor. Een handje zoutjes voor bij de borrel of een heerlijke reep of wafel voor bij de koffie. Met de producten van Vitadis kun je blijven genieten!

Over Vitadis
Vitadis is opgericht in 2013 door vader en zoon Humphrey Fridt, vanuit hun visie op algehele gezondheid met specialisatie voeding en sport. De klanten waarderen Vitadis met een 9,1 en wanneer je de producten voor 18.00 uur besteld, kun je de volgende dag al aan de slag. Vitadis staat voor kwaliteit, een goede service en klanten krijgen 14 dagen bedenktijd. Bekijk het complete assortiment op www.vitadis.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.