PERSBERICHT – Stap in de waanzinnige wereld van Fabs World kinderkamers

Ochtendgloren collectie - fabsworld.nlEen kinderkamer in beige/bruin met goud? Of een kinderkamer in oudgroen of donkerblauw? Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar als je de beelden van Fabs World ziet, dan ben je direct overtuigd. In deze waanzinnige kinderkamer inspiratiewereld, vind je originele kinderkamers die nét even anders zijn. Wat zal jouw kindje straks fijn slapen!

Vier nieuwe lijnen!
Fabs World brengt vier nieuwe kleurlijnen. ‘Ochtendgloren’ is een effen stoere, maar ook zachte oud groene kleur. Deze lijn is mooi te combineren met wit, maar ook met donkere kleuren als groen of bruin. ‘Zoete nachtegaal’ brengt producten in oudroze. Om aansluiting te krijgen bij de Scandinavische kleuren past deze kleurlijn erg goed bij de bestaande jeans kleurlijn ‘Hemeltje Lief’ en of bij de oudgroene kleur van ‘Ochtendgloren’. ‘Strandfeest’ is in de nieuwe collectie uitgevoerd in een prachtige donkerblauw en geschikt voor zowel jongens- als meisjeskamers. Het diepblauwe van de zee, het wit van de wolken en de kleur van het strand komt allemaal terug in deze lijn, een echt strandfeest. Tot slot een nieuwe look voor ‘Zonnestraal’; deze collectie is uitgevoerd in beige/bruin met gouden accenten. Deze serie producten zorgen voor een echt zonnig kamertje met een elegante en chique uitstraling en past helemaal in de interieurtrend van nu.

Inrichten van A tot Z
Fabs World heeft in de nieuwe kleurlijnen gekozen voor doorgestikte stoffen. De collecties zijn allemaal handgemaakt, fair-trade en uiteraard eerlijk geproduceerd. In iedere collectie zijn er verzorgingsartikelen opgenomen zoals dekentjes, hoezen voor aankleedkussens, lakentjes, knuffels en Maxicosi hoezen. Maar ook badcapes, boxkleden, muurstickers, opbergmanden, mobielen, rammelaars, behang en kasthangers behoren tot het assortiment. Je kunt met Fabs World helemaal compleet inrichten dus! Naast de vier nieuwe kleurlijnen brengt Fabs World ook nog acht andere kleurthema’s, waaronder zilvergrijs, antraciet, mint, lichtroze en zwart-wit.

Binnenkort verkrijgbaar…
En dat de ontwikkeling bij Fabs World niet te stoppen is, blijkt wel uit het feit dat er binnenkort weer allemaal leuks in aantocht is. Wat te denken van gebreide dekentjes en letterslingers met woorden als Superhero en Dream big in de trendy kleuren? Goed de website in de gaten houden dus!

Over Fabs World
Fabs World producten worden verkocht in meer dan honderd winkels in Nederland, België, Zwitserland, Italië, Luxemburg, Griekenland, Curaçao, Japan en Hong Kong. Daarnaast zijn ze als agent van de merken SleepyBo, MarsMore, PinkNouNou, Lottas Lable, Glorious Lou en Diss bedden. Kijk voor meer informatie en verkooppunten op www.fabsworld.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.