PERSBERICHT – Squiz herbruikbare knijpzakjes – voor gezonde en verantwoorde snacks onderweg

Squiz herbruikbare knijpzakjes - voor gezonde en verantwoorde snacks onderweg Iedereen kent de kant-en-klare fruitzakjes waar je in kunt knijpen. Voor ouders ideaal om in huis te hebben en voor kinderen een feest om van te smullen. Alleen zijn ze wel gezond, zit er niet te veel suiker in? Goed voor het milieu is het niet en ook niet voor je portemonnee. Squiz heeft hiervoor dé oplossing en brengt herbruikbare knijpzakjes. Je pureert wat fruit of maakt een smoothie, doet de vulling in de Squiz zakjes en… genieten maar!

De Squiz knijpzakjes kun je vullen met je eigen ingrediënten, telkens weer opnieuw. Zo weet je precies wat je de kids geeft én produceer je minder afval. Om het voor kinderen nóg leuker te maken zijn de zakjes verkrijgbaar in vrolijke designs. Squiz is een economisch, gezonde én milieuvriendelijk alternatief voor snackmomenten thuis, op school of onderweg.

Hoe werkt het?
Squiz zorgt ervoor dat het hele gezin kan genieten, want de knijpzakjes zijn er voor jong en oud. Je kunt ze vullen via de brede ritsopening aan de onderkant, bewaren in de koelkast of vriezer en meenemen in een tas zonder gevaar voor lekken. De rits is ijzersterk en kan tot wel 50 kg aan. Vul de zakjes naar eigen recept; een geprakte liga met peer en banaan voor je kleintje of een verse mango smoothie voor jezelf. Ze zijn geschikt voor fruitmoes, yoghurt, groentepuree, smoothies, drinken en nog veel meer lekkers. Extra handig: je kunt rekening houden met smaak en eventuele allergieën. De Squiz-zakjes kunnen gegarandeerd 50 keer opnieuw worden gebruikt.

Handige extra’s
Voor baby’s en peuters (6 – 24 maanden) is er een speciale siliconen Squiz top verkrijgbaar. Deze top heeft een draaidop mechanisme, waardoor hij goed te bevestigen is op de Squiz knijpzakjes. Door het zachte silicone materiaal kan de baby of de dreumes prima zelf drinken. De Squiz spoon is er voor kleintjes die beginnen met hapjes. Een handige accessoire om de natuurlijke overgang van babyflessen naar vast voedsel te vergemakkelijken. Dankzij de afneembare handgreep kun je het lepelgedeelte op het Squiz knijpzakje (of een andere voedselfles) schroeven.

Goed voor het milieu
Los van het gemak, ben je ook goed bezig voor het milieu. Squiz geeft minder afval en wordt gemaakt in Zwitserland van 100% Europese materialen gegarandeerd vrij van BPA, PVC en ftalaten. De Squiz spoon is zelfs volledig gemaakt van 100% plantaardig materiaal en 100% recyclebaar.

Verkoopinformatie
De meeste knijpzakjes hebben een inhoud van 130 ml, voor kleintjes is er een variant van 90 ml. De zakjes hebben vrolijke prints van dieren, zoals een leeuw, pinguïn of olifant. De verkoopprijs van een set van 3 Squiz-zakjes is € 15,90. Er zijn ook sets met 5 (€ 23,90) en 7 (€ 31,90) knijpzakjes. De 3, 5 en 7 packs zijn verpakt in een handig en herbruikbaar etui met zipper. De prijs van een paar Squiz tops is € 9,90 en van een set Squiz spoons € 9,95. Het assortiment van Squiz kun je bekijken en bestellen op www.squizshop.nl. Hier kun je ook terecht voor lekkere recepten en ideetjes voor je vulling.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.