PERSBERICHT – Sparen wordt nog leuker met de milieuvriendelijke TAMMY van PUIK Art

Tammy - Spaarvarken - Roze en naturel - PUIK ArtTAMMY is het eerste spaarvarken dat niet alleen vriendelijk is voor je geld, maar ook voor het milieu. Deze grappige spaarpot van PUIK Art is namelijk geheel gemaakt van papierpulp. Duurzaam, van gerecycled karton en – hoewel hij al prachtig is van zichzelf – geheel te customizen met stiften. Hierdoor is TAMMY gewild door zowel kinderen als volwassenen.

Sparen is leuk en leerzaam. Kinderen leren al vroeg hun geld te bewaren om later een grotere aankoop te kunnen doen. En ook veel volwassenen stoppen regelmatig hun kleingeld in een spaarpot. De innovatieve TAMMY maakt sparen wel heel erg leuk.

Het verhaal van TAMMY
TAMMY is het gelukkigste varken ter wereld en ziet het als zijn taak om al jouw spaargeld veilig te bewaren. Deze spaarpot is een vertaling van het traditionele spaarvarken, maar dan volledig vervaardigd van papierpulp. Vriendelijk voor het milieu én je budget. Bijzonder is dat kinderen TAMMY kunnen versieren met stiften, maar je kunt hem ook gewoon houden zoals hij is. Hij is al mooi van zichzelf! Het gespaarde geld kan uit de spaarpot gehaald worden door simpelweg het karton te scheuren. Net zoals je vroeger een spaarpot kapot moest breken om het geld eruit te halen. Zonde natuurlijk, dus dat wordt sparen, sparen en nog eens sparen!

Spaarvarken Tammy heeft een afmeting van 17 x 17 x 18 cm, is verkrijgbaar in de kleuren natural en roze en kost € 19,95. Een leerzaam product en een eyecatcher voor elke kinderkamer!

Over PUIK Art
Oprichters Daan Gescher en Freek Claessen van PUIK Art hebben een missie: het spotten van aanstormend designtalent en het op de markt brengen van hun ontwerpen. Hiervoor werken ze samen met de avant-garde van Dutch Design. Hippe Nederlandse ontwerpers met een vernieuwende kijk op productontwerp. PUIK Art staat voor typisch Dutch Design: young & bold, steeds met een bijzondere twist. Ieder design is functioneel en minimalistisch maar altijd met een gedurfd randje, waardoor elk item een echte eyecatcher is. Spaarvarken Tammy is daarvan een perfect voorbeeld.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.