PERSBERICHT – SOXS presenteert superzachte zomersokken voor lange, kille avonden

Dames sokken summer roze - korte SOXS - soxs.coDuurzaam ontwikkeld, volledig kriebelvrij en een schitterende pasvorm: de nieuwe zomersokken van SOXS hebben alle geweldige features van de populaire lange SOXS, maar dan voor de zomer. Korte sokken die net boven je enkels uitkomen voor dames en heren. Ideaal voor lange avonden in de tuin, op de camping of in het vliegtuig. Een absolute musthave voor de zomer!

Zomersokken
De traditionele SOXS zijn gemaakt van superzacht schapenwol. Omdat wol warmte reguleert koelt je lichaam minder af als de omgeving koud is en verhit minder als de omgeving warm is. Daardoor zijn de sokken het hele jaar door heerlijk om te dragen. Maar omdat een korter model prettiger draagt tijdens de warmere zomermaanden brengt het sokkenlabel nu de korte SOXS. Perfect om aan te trekken op een kille zomeravond, als pantoffels op de bank of voor koude ochtenden op een festival. De zomersokken zijn verkrijgbaar met een roze label voor dames en een blauw label voor heren. Tip: Ga je vliegen? Stop ze in je handbagage voor in het vliegtuig! De korte SOXS zijn verkrijgbaar voor € 16,95.

Duurzaam ontwikkeld
Bij SOXS staat respect voor mens en dier hoog in het vaandel. SOXS zijn ontwikkeld volgens de uitgangspunten van de IWTO. Dat betekent dat elke sok 100% natuurlijk, volledig diervriendelijk en eerlijk wordt geproduceerd. Zo komt de wol van Nieuw-Zeelandse schapen die liefdevol worden behandeld, worden de sokken geproduceerd in Europa en is de verpakking gemaakt van FCS-gecertificeerd papier. Een fijne gedachte.

Over SOXS
Combineer traditionele Nieuw-Zeelandse schapenwol met moderne technologie, een duurzaam productieproces en veel liefde, en voilà: je hebt heerlijk warme sokken die niet kriebelen, vochtregulerend zijn en nog in de wasmachine kunnen ook. Het modieuze design, de geweldige pasvorm en het gekleurde merklabel maken de SOXS helemaal af. SOXS zijn verkrijgbaar voor heren, dames, kinderen en baby’s. Bestellingen vanaf € 45 worden gratis verzonden. En bestel je voor 18.00 uur? Dan kun je je voeten morgen al verrassen! Bekijk het volledige assortiment op www.soxs.co.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.