PERSBERICHT – SOXS introduceert gepersonaliseerde baby- en kindersokken

Geitenwollen baby- en kindersokken antislip - www.soxscoKinderen groeien ontzettend snel, waardoor je continue nieuwe kleding en sokken blijft kopen. Sokkenmerk SOXS lanceert daarom nieuwe kindersokken in één maat. Ze passen altijd, zijn heerlijk warm en hebben een bijzondere antislip laag. Je brengt de antislip laag zelf aan, dus creëert hiermee je eigen unieke sokken!

De nieuwe geitenwollen baby- en kindersokken zijn geschikt voor voeten in maat 19 tot en met 29. De sokken zijn gemaakt van kwalitatief Nieuw-Zeelands wol, kriebelen niet, zijn ademend, vocht opnemend en rekken uit waardoor ze jarenlang gedragen kunnen worden.

Personaliseer je eigen sok
Wat de sokken extra leuk maakt is dat je de antislip zelf kunt aanbrengen met een flesje vloeibare latex. Met een persoonlijke boodschap, naam of illustratie op de zool heeft je baby, peuter of kleuter straks zijn/haar eigen unieke sokjes. Niet alleen leuk, maar ook erg handig omdat de zelf gemaakte illustratie dient als antislip laag. Dit is fijn voor kindjes die net hun eerste stapjes zetten. Maar ook voor oudere kinderen zijn de sokken fijn om te dragen, omdat ze lekker warm zijn en goed mee rekken. De baby SOXS zijn ook origineel om te geven óf te krijgen als kraamcadeau. Ze worden geleverd in een leuke doos met vloeipapier en een wenskaart, gemaakt door de bekende illustratrice Sanne Koekenbier.

Dames- en herensokken
Naast baby- en kindersokken heeft SOXS ook wollen sokken voor volwassenen. Er is een dames- en een herenmodel. De damessokken zijn verkrijgbaar met labeltjes in verschillende kleuren, de herensokken hebben een oranje label. Heerlijke zachte en warme sokken, die er ook nog eens hip uit zien. Gemaakt van 60% wol en 40% polyamide. Fijn voor thuis op de bank, maar ook prima te dragen in schoenen. Eenmaal aangetrokken doe je ze nooit meer uit.

Over SOXS
SOXS maakt sokken. Niet zomaar sokken, maar onweerstaanbaar warme exemplaren waarin net zoveel liefde zit als in de sokken die je oma voor je breidde. De sokken zijn gemaakt van Nieuw-Zeelandse schapenwol. Hierdoor zijn ze heerlijk warm, natuurlijk en duurzaam geproduceerd met respect voor de dieren. Bekijk de complete collectie sokken op www.soxsco.com. De baby SOXS worden verkocht voor € 19,95 per paar en de volwassen SOXS voor €24,95 per paar.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.