PERSBERICHT – SoloBioMooi brengt Charwhite: 100% natuurlijk witte tanden

Charwhite - voor natuurlijk witte tanden - solobiomooi.nlHagelwitte tanden en een stralende lach, daar maak je indruk mee! Wie last heeft van verkleuring of vlekken op de tanden kent vast de chemische bleekmiddelen die vaak grote nadelen met zich mee brengen. Charwhite brengt daar verandering in met een 100% natuurlijk en plantaardig product dat de tanden witter maakt, zónder ze te beschadigen.

Koffie, thee, rode wijn en tabak kunnen verkleuring op je tanden veroorzaken. Geactiveerde houtskool uit kokosnoot verwijdert deze verkleuringen en geeft je je stralende lach terug. Charwhite heeft ontgiftende eigenschappen en poetst de tanden. Voor een verfrissende sensatie!

Actieve houtskool
Het ziet er wellicht wat gek uit, een zwart poeder dat jou mooie, witte tanden gaat bezorgen. Toch is het zo. Natuurlijke ingrediënten zoals actieve houtskool poeder uit kokosnoot, bentoniet klei, sinaasappelschilpoeder en munt zorgen voor stralend witte tanden. Er worden geen giftige of genetisch gemodificeerde ingrediënten gebruikt en ook is Charwhite vrij van fluoride, een stof die in verband wordt gebracht met verschillende gezondheidsrisico’s.

Pijnloos witte tanden
Charwhite is veganistisch en gaat uit van de kracht van plantaardige ingrediënten. Het is dan ook vrij van schadelijke chemicaliën en kunstmatige toevoegingen. Duurzaam voor het milieu en ook veel gezonder voor jou. Het bespaart je geïrriteerd tandvlees en biedt een pijnloze methode om mooie witte tanden te krijgen.

Poetsen maar!
Ervaar zelf de kracht van 100% natuurlijke, vegan ingrediënten. Een verpakking Charwhite bevat poeder voor ongeveer 150 poetsbeurten. Het natuurlijke bleekmiddel is geschikt voor gevoelige tanden en is fluor-, geur- en smaakvrij. Charwhite is verkrijgbaar bij SoloBioMooi voor € 34,95.

Over SoloBioMooi
SoloBioMooi is dé webshop voor jou. 100% natuurlijk, net als jij. De filosofie van oprichters Pieter en Ingrid is in 1 woord te vatten: vermooier. SoloBioMooi vermooiert de wereld op haar eigen manier. Namelijk door het verkopen van natuurlijke en biologische cosmetica en door te werken met mooie mensen, mooie producten en mooie ingrediënten. Het 100% natuurlijke Charwhite past perfect bij deze filosofie en is een waardevolle aanvulling op het assortiment. Bekijk het complete assortiment op www.solobiomooi.nl.

 

Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.