PERSBERICHT – SoloBioMooi brengt biologische huidverzorging van Alphanova KIDS

Alphanova KIDS assortiment - solobiomooi.nlSoloBioMooi heeft dé tip om kinderen in bad te krijgen: geef ze hun eigen verzorgingsproducten van Alphanova KIDS en badderen wordt voortaan een feest! Alphanova KIDS presenteert een biologische en betaalbare lijn verzorgingsproducten voor engeltjes en bengeltjes. Extra leuk voor kinderen door de vrolijke verpakkingen en fijn voor ouders omdat Alphanova KIDS enkel natuurlijke en gecertificeerde biologische ingrediënten gebruikt in hun verzorgingsproducten.

De Ultra zachte formules van Alphanova KIDS worden gemaakt in de Provence. Alle irriterende stoffen worden weggelaten, waardoor de producten super zacht zijn en geschikt zijn voor de meest gevoelige kinderhuid. Hiermee wordt de dagelijkse verzorging van je kind een feest!

Voor stoere jongens en lieve meisjes
Alphanova KIDS heeft een blauwe productlijn voor alle stoere bengeltjes en een roze Princess lijn voor alle lieve engeltjes. De blauwe lijn bestaat onder andere uit een showergel (€ 9,90) met een combinatie van biologische appel, katoen extract en aloë vera en een vloeibare handzeep (€ 9,90) die naast reinigend ook beschermend en vocht inbrengend is. De roze Princess lijn is voor meisjes en bestaat onder meer uit een verzorgende bubble bath (€ 9,25) voor dagelijks gebruik en een fijne, rijke moisturizer (€ 10,45) die niet plakt of vettig is. De producten uit de Princess lijn zijn verrijkt met extracten van biologische aardbeien en ruiken daardoor heerlijk zoet.

Betaalbare, natuurlijke verzorging voor je kind
De milde verzorgingsproducten van Alphanova KIDS worden verrijkt met lavendel en biologisch katoen. Ze zijn niet alleen zeepvrij, maar ook vrij van alcohol, ALS, SLS, parabenen en kleurstoffen. Minstens 99,3% van de ingrediënten is natuurlijk en alle verpakkingen zijn recyclebaar, waardoor ze niet alleen goed zijn voor je kind, maar ook voor het milieu.

Over SoloBioMooi
SoloBioMooi is dé webshop voor biologische verzorgingsproducten. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor baby’s en kinderen. SoloBioMooi vermooiert de wereld op haar eigen manier. Namelijk door het verkopen van natuurlijke en biologische cosmetica en door te werken met mooie mensen, mooie producten en mooie ingrediënten. De vrolijke verzorgingsproducten van Alphanova KIDS passen perfect bij deze filosofie. Bekijk de hele productlijn op www.solobiomooi.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.