PERSBERICHT – Snack & Play Travel Tray zorgt voor speelplezier onderweg

Auto speeltafeltje met magnetisch whiteboard - Snack Play Travel Tray - Kidsplaza.nlDe zomervakantie staat voor de deur. Veel vakantieplannen zijn gemaakt en de voorpret is begonnen. Maar hoe houd je de reis naar de vakantiebestemming gezellig? Voor kinderen is er nu de Snack & Play Travel Tray. Het nieuwste model heeft zelfs een magnetisch whiteboard voor nóg meer speelplezier. Het tafeltje is niet alleen te gebruiken in auto, bus, trein of vliegtuig, maar ook in de buggy of op de camping. Goede reis!

Vervelen is verleden tijd!
Met de Snack & Play Travel Tray hoeven kinderen zich onderweg niet meer te vervelen. Het speeltafeltje heeft opstaande randen, zodat speelgoed of eten op het tafelblad blijft liggen. Aan beide zijden zitten ruime opbergvakken en een apart vak voor een drinkbeker of flesje. Kinderen kunnen onderweg heerlijk eten, tekenen, puzzelen, met autootjes spelen of wat ze maar willen. Het tafeltje is voorzien van een verstelbare band met aan beide zijden een klikgesp om het snel en makkelijk vast te zetten en weer los te maken. Naast de basic versie is er ook een speciale uitvoering met een magnetisch whiteboard. Hierbij kunnen kids direct kleuren, tekenen of met magneetjes spelen op het tafeltje zelf. Het is gemakkelijk afneembaar met een vochtige doek en wordt geleverd inclusief 1 magneet in de vorm van een ster.

Veilig spelen onderweg
De Snack & Play Travel Tray is uitvoerig getest op de effecten in geval van een aanrijding. Deze auto speeltafel is Crash Tested en dus veilig bevonden. Het tafelblad is niet hard, maar gemaakt van PU (polyurethaan) schuim. Dit is stevig genoeg om als tafelblad te dienen, maar zal bij een aanrijding geen verwondingen veroorzaken.

Verkrijgbaarheid
De Snack & Play Travel Tray is ontwikkeld door Star Kids USA en verkrijgbaar in 2 modellen. De standaard Snack & Play Travel Tray kost € 25,99 en het speeltafeltje met magnetisch whiteboard kost € 29,99. Consumenten kunnen voor de aanschaf van een Snack & Play Travel Tray terecht bij www.kidsplaza.nl. Winkels en  webwinkels die interesse hebben in de Snack & Play Travel Tray kunnen contact opnemen met Optima Kids. Voor webwinkels is levering op dropshipping basis ook mogelijk.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.