PERSBERICHT – Smoofl starter kit voor hondenijsjes: quality time met iedereen in huis

Smoofl honden ijsjes websiteNu we met z’n allen meer tijd thuis spenderen, zijn tips voor activiteiten binnenshuis meer dan welkom. Ook voor onze favoriete viervoeters verandert het leven plots! Gelukkig komt het Belgische merk Smoofl – pionier in hondensnacks – met iets nieuws op de proppen: een Smoofl starter kit voor hondenijsjes! De kit bevat alle ingrediënten om iedereen in huis te entertainen.

Met de starter kits van Smoofl (vanaf € 15,99) houd je zowel je gezin als je hond even zoet! Je stelt je kit samen met een smaak naar keuze en een schattige hondenpoot ijsjesvorm. Et voilà! Je kunt direct aan de slag om je eigen hondenijsjes te maken, de smakelijkste bonding activiteit tussen baasje(s) en hond.

“Als ‘dog lover’ wil je niets liever dan quality time doorbrengen met je hond” legt Tineke Bracke, oprichter van Smoofl, uit. “Omdat je jouw zelfgemaakte Smoofl ijsje vasthoudt terwijl je hond ervan likt of bijt (afhankelijk van het geduld van de hond), deel je een intens moment met je lieverd. Ik krijg spontaan een glimlach op mijn gezicht als ik onze Bacchus van zijn Smoofl ijsje zie genieten!”

Hoe maak je Smoofl hondenijsjes?
1. Water toevoegen aan de mix en goed roeren
2. Het mengsel in de Smoofl ijsvorm doen
3. Een nachtje in de vriezer
4. Voilà, de ijslolly voor je hond is klaar!

Afhankelijk van de ijsjesvorm (Small of Large) maak je met de inhoud van 1 potje 12 ijslolly’s voor een kleine hond of 6 ijsjes voor een grote hond. Wist je dat één ijsje evenveel calorieën bevat als een halve banaan én bovendien granen-, lactose- en vetvrij is? De perfecte én verantwoorde oplossing zodat alle honden heerlijk kunnen Smooflen.

Liever apart een ijsjesmix?
De Smoofl Ice Treat mix (105g voor 12 ijslolly’s, met 12 ijsstokjes inbegrepen) is ook apart verkrijgbaar voor € 6,99 in 6 verschillende smaken: aardbei, ananas, abrikoos, kokosnoot, pindakaas en watermeloen. De ijsvormen hebben een verkoopprijs van € 10,99 en zijn verkrijgbaar in Small en Large. De starterskits en ijsmixen zijn verkrijgbaar via www.smoofl.com, www.medpets.nl, Pets Place (vanaf mei) en bij de dierenspeciaalzaak.

Smoofl – 100% made in Belgium
Meet Smoofl, een 100 % Belgisch merk dat in 2017 uit de grond werd gestampt door Brusselse ondernemer Tineke Bracke. De naam van het merk werd afgeleid van het Oost-Vlaamse ‘smoefelen’, wat eten met smaak en genot betekent. En laat dat nu exact zijn wat Smoofl creëert met haar hondenijsjes. Tineke werkte de afgelopen 10 jaar als productontwikkelaar bij een pralinemerk en een beauty retailer, allebei sectoren waarbij genot en zintuiglijke ervaring topprioriteit zijn. Toen ze hun hondje Bacchus in huis namen, zocht ze dan ook naar spullen voor hem met eenzelfde soort beleving. Toen bleek dat het snack assortiment vooral bestond uit plastic zakken gevuld met sterk geurende snacks zag Tineke een gat in de markt.

Producten van Smoofl zijn verkrijgbaar in België, Nederland, Groot-Brittannië, Spanje en Portugal. Smoofl sleepte al twee awards in de wacht. In 2018 won het merk de “New at Anido” Award in de categorie ‘voeding’. Vorig jaar mochten Tineke en Bacchus de Best New Launch Award, uitgereikt door de Britse retailer Pets At Home, in ontvangst nemen.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.