PERSBERICHT – SKUR maakt de stap van groep 8 naar de brugklas minder groot

SKUR maakt de stap van groep 8 naar de brugklas minder grootJe weet het nog zo goed: de eerste schooldag van je kind. Wat een mijlpaal! Inmiddels is je kleuter een echte puber geworden en klaar om naar de middelbare school te gaan. En juist de stap van de basisschool naar de brugklas is enorm groot. Om dit nieuwe avontuur te kunnen overzien, reikt SKUR je de hand. Naast handige huiswerktools biedt SKUR een kennisplatform waar ouders hun hart (en planning) kunnen ophalen.

Vanaf de middelbare school zal er een hoop veranderen en gaat je kind zijn eigen weg. Met gierende hormonen in hun lijf gaan ze op zoek naar hun een eigen identiteit en krijgen ze te maken met een compleet ander schoolsysteem. Nieuwe docenten, verschillende vakken en bergen met huiswerk. Zo veel, dat 7 op de 10 brugpiepers erover struikelt of zelfs vastloopt. Daarom is goed plannen een absolute must! Om pubers hierbij te helpen biedt SKUR handige hulpmiddelen, zoals een praktisch doe-boek en een huiswerkplanner. Want plannen maakt het (puber)leven zoveel leuker én makkelijker, óók voor ouders!

Plannen met Pubers
Huiswerk maken wordt routine met het alles-in-één boek Plannen met Pubers van SKUR. Het boek bevat een schat aan informatie voor pubers en ouders, maar is bovenal een praktisch doe-boek met planners, checklists, oefentools, een handig stappenplan en nog veel meer. Het boek geeft ouders inzicht in het puberbrein en helpt pubers stap voor stap routines te creëren waardoor huiswerk maken voortaan een eitje wordt. Want plannen is niet moeilijk, maar je moet het wél leren. Plannen met Pubers is verkrijgbaar voor € 29,95. ISBN: 978-90-824136-0-1.

Huiswerkplanner met stappenplan
Veel huiswerk meegekregen? Ga direct aan de slag met de huiswerkplanner. In het bijgeleverde stappenplanboekje wordt helder uitgelegd hoe je de planner het beste kunt gebruiken. Bekijk het voorbeeld lesrooster, pak je eigen rooster erbij en neem de methode één-op-één over. Zo creëer je rust en overzicht én houd je meer tijd over voor leuke dingen. De huiswerkplanner bevat 50 vellen planners, voldoende voor een heel schooljaar. Je ziet de weekdagen en het weekend in één oogopslag, zodat je precies weet wat je in een week kunt verwachten. De huiswerkplanner met uitgebreid stappenplanboekje is verkrijgbaar voor € 18,95. ISBN: 978-90-824136-3-2.

Proefwerk weekplanner
Een toetsweek zonder stress begint met het verdelen van de leerstof en op tijd van start gaan. Met de proefwerk weekplanner verdeel je het werk én begin je ruim van tevoren met leren. Als je de planning maakt, kun je daarnaast rekening houden met hobby’s en andere activiteiten. Al je toetsen in stukken verdelen, dagelijks per kwartier inplannen en zo voldoende tijd over houden voor leuke dingen. Want ontspanning is nodig om je brein fit te houden! De planner is helder, duidelijk én overzichtelijk en bevat 28 vellen planners, voldoende voor een heel schooljaar. Je kunt er direct mee aan de slag. De proefwerk weekplanner is verkrijgbaar voor € 12,95. ISBN: 978-90-824136-8-7.

Over SKUR
Bedenkers Angelique en Petra, beiden moeder van sportieve pubers, delen een missie: ruimte, rust en lucht creëren in de pubertijd, zowel voor pubers als de rest van het gezin. Met de publicatie van het boek ‘Plannen met Pubers’ werd SKUR een feit, een webshop en kennisplatform met handige huiswerktools. Hiermee is de gedeelde missie van Angelique en Petra nu al geslaagd te noemen: lucht brengen in de pubertijd met positieve vibes. De handige tools van SKUR zijn verkrijgbaar via www.skur.eu.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.