PERSBERICHT – SjaalMania presenteert nieuwe collectie sjaals van BeckSöndergaard Copenhagen

Sjaal Becksondergaard Native - SjaalMania.nlLiefhebbers van bijzondere sjaals kunnen bij SjaalMania hun hart ophalen met de collecties van het mooie merk BeckSöndergaard Copenhagen. De inspiratie voor de nieuwe voorjaars- en zomercollectie is afkomstig van een roadtrip van Nieuw-Mexico naar Venice Beach in Californië.

Multifunctioneel en mooi
Een woestijn vol zand en een hemel in de allermooiste tinten, de oorspronkelijke inwoners van Amerika en de kustlijn met dat eindeloze water: het is een bron van inspiratie gebleken voor de prachtige sjaals van het Deense merk BeckSöndergaard Copenhagen. De sjaals zijn uitgevoerd in echt zomerse kleuren, zacht roze, geel, warm oranje, groen, afgewisseld met indigoblauw. Daarnaast vertelt iedere sjaal zijn eigen verhaal door middel van de geweldige prints. Denk hierbij aan palmbomen, exotische dieren, surfers, grafische patronen en zelfs aan afbeeldingen van Indianen. Door het vrolijke kleurgebruik en de mooie afbeeldingen vragen de sjaals om eindeloos combineren. Ze stralen een gevoel uit van vrijheid en doen je verlangen naar de zomer. De sjaals zijn beide ook perfect te gebruiken als pareo of omslagdoek. Multifunctioneel dus!

BeckSöndergaard Copenhagen
Het Deense merk BeckSöndergaard Copenhagen is in 2003 opgericht door Lis Beck en Anna Söndergaard. Met hun liefde voor kleuren en de Scandinavische eenvoud creëert BeckSöndergaard Copenhagen stijlvolle sjaals en accessoires met een speelse twist. Het merk onderscheidt zich door de speelse kleurenpalet, uniek handgetekende prints, zacht vormen en handgemaakte ontwerpen in aalsvel leer. De sjaals worden wereldwijd aangeboden en zijn verkrijgbaar bij SjaalMania.

Over SjaalMania
SjaalMania wordt gerund door Micky van Vollenhoven, een vrouw met passie voor mooie kleding en mooie stoffen. Zij startte SjaalMania na haar loopbaan bij Turnover, vanuit haar voorliefde voor sjaals. In de shop tref je tijdloze, stijlvolle en kwalitatief hoogstaande sjaals aan van diverse bekende merken en daarnaast heeft SjaalMania inmiddels ook haar een eigen merk. Op www.sjaalmania.nl vind je onder meer tips hoe je een sjaal het best kunt dragen, welke ‘type’ jij bent (en welke sjaal dus het beste bij je past) en originele adviezen.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.