PERSBERICHT – SjaalMania presenteert een nieuwe collectie sjaals, omslagdoeken en poncho’s

SjaalMania collectie sjaals, poncho's en omslagdoekenSjaals maken je outfit af. Of je nou sjiek gekleed de deur uitgaat, of in casual stijl snel de boodschappen doet: een sjaal of omslagdoek kan altijd en zorgt net even voor die extra touch. Iedere vrouw is te verrassen met een sjaal, poncho of omslagdoek van SjaalMania. En net wanneer je denkt; verder kan de roem van een sjaal in modeland niet gaan, bewijst de volgende trend het tegendeel: Sjaals worden groter en groter!

Na een geweven collectie van zijde / wol in maar liefst tien kleuren, breidt SjaalMania uit met een serie gebreide sjaals, omslagdoeken en poncho’s, waaronder The Big Scarf, The Big Scarf Deluxe en The Perfect Poncho.

De sjaal The Big Scarf is net zo groot als een omslagdoek, maar dan zonder afwerking in de zin van franjes, wat stylen eenvoudig maakt. Er is ook een luxere versie met een fake leather bies, The Big Scarf DeLuxe. Het materiaal is van een mix van Alpacawol, Merinowol en een beetje Acryl om zo de sjaal heerlijk zachte feel te geven. In dezelfde super zachte luxe wolsoort komt SjaalMania nu ook met de Perfect Poncho onder haar eigen label.

Zomercollectie
SjaalMania heeft ook al een deel van de zomercollectie binnen. Onder andere van de merken BeckSondergaard, Black Lily en By Hand. By Hand heeft een mooie collectie hand blocked prints in Indigo kleuren. BeckSondergaard heeft zoals altijd een fris en vrolijk en gevarieerd beeld, van zwart/wit sjaal in een modern jasje tot prachtige prints in allerlei kleuren. De sjaals van Black Lily zijn modern & edgy.

Over SjaalMania
SjaalMania gerund door Micky van Vollenhoven, een vrouw met passie voor mooie kleding en mooie stoffen. Zij startte SjaalMania na haar loopbaan bij Turnover, vanuit haar voorliefde voor sjaals. In de shop tref je vooral tijdloze, stijlvolle en kwalitatief hoogstaande sjaals van diverse bekende merken aan. Op www.sjaalmania.nl vind je onder meer tips hoe je een sjaal het best kunt dragen, welke ‘type’ jij bent en worden er originele adviezen gegeven.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.