PERSBERICHT – SjaalMania opent haar eigen Show Studio in Amsterdam

SjaalMania opent haar eigen Show Studio in AmsterdamSjaalMania groeit stevig door en opent haar eigen Show Studio in Amsterdam. Deze is toegankelijk voor zowel retail, consumenten als pers. Met al meer dan 27 verkooppunten in Nederland en België was de behoefte aan het tonen van de gehele collectie groot. Maar ook consumenten vroegen steeds vaker of ze even langs konden komen. Showrooming is dan ook een bekend fenomeen aan het worden voor webshops, die steeds vaker een fysiek verkooppunt openen.

SjaalMania heeft een dedicated Show Studio in Amsterdam geopend. Hier zie je een mooi overzicht van alle sjaals uitgehangen op kleur en thema. Consumenten en winkeliers krijgen de mogelijkheid de sjaals te passen en de stoffen te voelen. Pers en stylisten zijn welkom om meer dan 120 kleuren/styles te bekijken en een selectie te maken voor fotoproducties. SjaalMania is gevestigd op het industrieterrein De Schinkel (Anthony Fokkerweg 61). Maak wel even een afspraak.

Een sjaal is geen accessoire meer
Een sjaal is steeds meer een volwaardig kledingstuk aan het worden dan slechts een accessoire. De SjaalMania sjaals zijn dan ook lekker groot en daardoor veel comfortabeler. Je draagt juist door het warmere klimaat liever zo lang mogelijk een sjaal, in plaats van over te stappen op een jas. Doordat er steeds meer ZZP’ers en flexwerkers zijn, zijn mensen vaker onderweg. Hierdoor is het ideaal en heel praktisch om altijd een sjaal bij je te hebben. Wordt het dan iets koeler? Dan sla je even lekker die sjaal om, maar je gooit hem net zo makkelijk weer even af of doet hem in je tas.

Herfst 2018 / Summer 2019
Voor de herfst 2019 heeft SjaalMania weer typische herfsttinten toegevoegd, denk aan Tobacco, Brown Sugar, Caramel en Bottle Green. Bruin is het nieuwe zwart en breekt dit seizoen nu eindelijk goed door. Voor de zomer zien we vooral de felle primaire kleuren, zoals Lipstick Red, Vibrant Yellow en Electric Blue die geweldig combineren met een (leopard) print.

Slow Fashion
SjaalMania doet niet aan wisselende collecties. Er komen hooguit kleuren bij, er vallen kleuren af en er wordt af en toe een nieuwe sjaal toegevoegd, maar zeker niet op de afroep van seizoenen en collecties. SjaalMania sjaals komen daarom ook nooit in de Sale. Het zijn tijdloze, basic sjaals die het hele jaar perfect te dragen zijn en daarbij hoort geen actie-tarief. “Wij kopen onze garens in Italië en produceren onze Cosy sjaals bij een Nederlands familiebedrijf die verschillende brei-ateliers hebben in Europa. Totally Made in Europe dus!“ aldus Micky van Vollenhoven.

Over Micky van Vollenhoven
Na 10 jaar in de mode te hebben gewerkt op de marketingafdeling, kwam het online verkoopkanaal (webshops) op en heeft Micky zich in 2005 in e-commerce gespecialiseerd. Nu komt eigenlijk alles samen in haar eigen bedrijf “SjaalMania” en viert zij in oktober 2018 het 6-jarig bestaan. In september 2015 heeft ze haar eigen SjaalMania label toegevoegd dat een groot succes is. Bekijk het complete assortiment op www.sjaalmania.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.