PERSBERICHT – SjaalMania lanceert Travel Wraps die een leven lang meegaan

Travel Wrap sjaal Cosy Midnight Blue - sjaalmania.nlSjaalMania, bekend van de prachtige sjaals, komt met heerlijk zachte omslagdoeken. In het buitenland zijn deze grote omslagsjaals al langer bekend onder de naam Travel Wraps, maar vanaf nu is er bij SjaalMania een Nederlandse variant verkrijgbaar. Voor de koude dagen in een wolmix van cashmere, viscose en merinowol en voor de warmere dagen in een 100% katoenen variant.

Travel Wraps
Een Travel Wrap is een grote warme sjaal met een lange levensduur, die weinig ruimte inneemt in de koffer of handbagage. De naam zegt het eigenlijk al: deze omslagdoek is geschikt om mee te nemen als je op reis gaat. Ideaal om bij de hand te hebben in het vliegtuig, de trein of als je op vakantie bent. Dat is de reden waarom er als breistructuur is gekozen voor een ‘fine knit’ en voor een wolsoort zoals merino en cashmere. Deze garens zijn warm en kunnen tegelijkertijd goed ademen. De Travel Wraps zijn verkrijgbaar in 2 maten (80 x 220 cm en 80 x 180 cm) en in meer dan 50 kleuren!

Collectie Fall 19/20
In de nieuwe collectie bestaan de kleuren van de sjaals en Travel Wraps uit talloze bruintinten. Van Tobacco, Camel Beige en Toffee tot Browny, Taupe Mat en Trenchcoat Beige. Ook de trendkleuren Brique en Soft Purple passend perfect in het kleurenpallet van dit seizoen. Daarbij heeft SjaalMania een Big Wrap Bouclé toegevoegd aan de collectie. Een grote en luchtige omslagdoek van een Italiaans bouclégaren in de mooiste aarde- grijs en groentinten.

Duurzaam Made in Europe
De collecties van SjaalMania worden gemaakt van hoge kwaliteit garens uit Italië. Deze worden verwerkt tot tijdloze sjaals en omslagdoeken die in meer dan 50 kleuren verkrijgbaar zijn. Dit wordt gedaan door een Nederlands familiebedrijf met gevestigde breiateliers in Europa. In het hele proces ziet SjaalMania erop toe dat zowel mens, dier als milieu met respect worden behandeld.

Over SjaalMania
Met haar jarenlange achtergrond in de mode weet eigenaresse Micky van Vollenhoven precies wat kwaliteit inhoudt. Daarom houdt ze deze standaarden ook aan voor haar eigen collectie. SjaalMania produceert sjaals onder eigen label SJLMN en werkt niet met wisselende collecties. De kwaliteitssjaals zijn het hele jaar door te dragen en verkrijgbaar in vele tinten. De collectie is verkrijgbaar via www.sjaalmania.nl en bij meer dan 35 verkooppunten in Nederland en België. Voor retail, consumenten en pers ook te bekijken in de Show Studio in Amsterdam (Anthony Fokkerweg 61).


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.