PERSBERICHT – SjaalMania komt met eigen collectie Cosy Sjaals in 20 kleuren

SjaalMania sjaal - Cosy SandSjaalMania introduceert onder haar eigen label een prachtige collectie met zachte, basic sjaals in groot formaat. Verkrijgbaar in vele kleuren en groot genoeg om als omslagdoek te gebruiken. De perfecte combinatie van comfort en luxe. Ben jij al klaar voor de winter?!

Vind je eindelijk een sjaal die je leuk vindt, is hij er niet in de juiste kleur. Vaak worden sjaals maar in een paar kleuren geproduceerd. Dat geldt niet voor de Cosy sjaals van SjaalMania, want deze zijn er maar liefst in 20 kleuren! Bovendien zijn de Cosy sjaals groter dan de meeste andere sjaals. Met een formaat van 80 bij 220 cm hoef je het nooit meer koud te hebben.

Een beetje cashmere
De Cosy sjaals zijn zacht en warm. Het is een zeer fijn gebreide sjaal die door toevoeging van een beetje cashmere en merinowol heerlijk comfortabel is. De sjaal is niet alleen om de hals te dragen, maar tevens als omslagdoek te gebruiken. Prettig op de bank of achter de computer, maar door de luxe uitstraling ook heel geschikt als omslagdoek tijdens een feestje of etentje. Voor mensen die veel reizen biedt de Cosy sjaal extra comfort in het vliegtuig.

Geproduceerd in Nederland
De Cosy sjaals worden gemaakt in een breifabriek in Nederland. SjaalMania eigenaresse Micky van Vollenhoven: “Ik werk bewust met een leverancier met wie ik kan communiceren en waar ik heen kan rijden om mijn wensen te bespreken. Bovendien weet ik zeker dat de arbeidsomstandigheden goed zijn.” Er is bewust gekozen voor een eigen label. Een kwalitatief goede basic sjaal van groot formaat, niet te dik en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze dames sjaals kosten €89,95, zijn uit voorraad leverbaar en het hele jaar door verkrijgbaar. De eerste zes kleuren zijn inmiddels verkrijgbaar, de overige kleuren komen eind oktober binnen.Er wordt gestart met 20 kleuren, maar hier zullen in de toekomst meer kleuren bijkomen.

Over SjaalMania
SjaalMania verkoopt tijdloze, stijlvolle en kwalitatief hoogstaande sjaals van diverse bekende merken én het eigen merk. Denk aan sjaals van merken als BeckSondergaard, Mads Norgaard, Black Lily en By Hand. Op www.sjaalmania.nl vind je onder meer tips hoe je een sjaal het beste kunt dragen, welk ‘type’ jij bent en welke sjaal dus het beste bij je past. Winkels die geïnteresseerd zijn in het verkopen van de SjaalMania sjaals, of deze als relatiegeschenk of eindejaarsgeschenk willen aanbieden of aan hun personeel, kunnen vrijblijvend contact opnemen.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.