PERSBERICHT – Sierlijke letters en citaten: leef je uit met handlettering bij Snailmailshop

Handlettering bij SnailmailshopPrachtige citaten in sierlijke handgetekende letters: je komt ze tegenwoordig overal tegen, bijvoorbeeld op gave ansichtkaarten en stoere zwart-wit posters. Ga zelf aan de slag met handlettering met de nieuwste items van Snailmailshop: van een praktisch magazine met tips en trucs tot de mooiste markers, labels en stickers. Creëer zelf zo’n gave poster met een quote, versier een agenda of leef je alvast uit op kerstkaarten. Begint het al te kriebelen?

Handlettering: de nieuwste trend
Toen Marion en Laura van Snailmailshop gevraagd werden dit najaar een workshop te geven tijdens de Margriet Winterfair, kwamen ze al snel uit bij handlettering: het zelf tekenen van de mooiste letters of quotes, de nieuwste hobbytrend. Met behulp van hulplijnen oefen je verschillende lettertypes, om uiteindelijk de mooiste citaten zelf vorm te geven. Leuk voor op een uitnodiging voor een feestje, een cadeaulabel of bijvoorbeeld op een originele kerstkaart. Een waarschuwing vooraf: handlettering is zeer verslavend! Bang voor een verslaving of te weinig tijd? Bij Snailmailshop vind je nu de mooiste handlettering posters en kaarten.

Tips, trucs en hulpmiddelen
Toch liever zelf aan de slag? Het nieuwste Snailmailmagazine ‘Handlettering’ helpt je op weg. Naast een handige uitleg staat het magazine vol met geweldige voorbeelden van letters, cijfers, banners en ornamenten. Bomvol tips en inspiratie voor een vriendelijke prijs. Heb jij al een quote in gedachten? Extra fijn: bij bestelling van het magazine krijg je de voorbeelden erbij als printable. Gaaf!

Naast het magazine heeft Snailmailshop allerlei nieuwe items toegevoegd om je heerlijk op uit te leven met handlettering: van kraft papier, labels en blanco stickers tot gouden, zilveren, zwarte en witte markers. Ook leuk voor aankomende feestdagen: de speciale stickers voor kerst én bijzonder originele kerstkaarten!

Over Snailmailshop
Van ansichtkaarten tot vrolijk briefpapier en van stoere stempels tot washi-tape: creatievelingen opgepast, want bij een bezoek aan Snailmailshop begint het spontaan te kriebelen! Sinds maart 2014 is de webshop in handen van Marion en dochter Laura, die voortdurend op zoek zijn naar mooie en leuke producten om toe te voegen aan het assortiment. Zoals stempels en kaarten van mooie Nederlandse merken als Miss Honeybird, Miekinvorm en Studio Stationery, maar ook hun populaire eigen ontwerpen. Voor nog meer inspiratie en leuke ideeën zijn moeder en dochter onlangs een eigen YouTube-kanaal gestart met leerzame tutorials. Een aanrader!


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.