PERSBERICHT – Sieradenontwerpster Jozemiek maakt One Day collectie voor het goede doel

One Day collectie sieraden voor het goede doel - armbanden banner - jozemiek.comElegante en kleurrijke armbanden en kettingen, die je niet alleen voor jezelf draagt, maar ook omdat je hiermee de wereld een beetje mooier maakt. Jozemiek heeft een nieuwe collectie sieraden ontworpen en doneert voor elk verkocht sieraad een gezonde maaltijd aan een straatkind in Rio de Janeiro.

De One Day collectie is de opvolger van de populaire Rio bandjes. Een kleurrijke collectie handgemaakte armbanden en kettingen van fijne schakels in 14 karaat goud en witgoud met gekleurde geëmailleerde bolletjes. Deze fijne, elegante sieraden kun je eenvoudig met elkaar combineren. Kies voor verschillende armbandjes in bij elkaar passende kleuren of mix en match voor een extra speels effect. Voor wie graag een mooie set draagt zijn er ook bijpassende kettingen verkrijgbaar.

One day we can change the world
Sieradenontwerpster Jozemiek Frenken legt uit: “Ik heb voor deze collectie gekozen voor de naam One Day, omdat ik hoop dat er op een dag geen donaties meer nodig zijn.” One day we can change the world! Voor elk verkocht sieraad uit de One Day collectie doneert Jozemiek, via Stichting Help Mij Leven, een gezonde maaltijd aan een straatkind in Rio de Janeiro. Deze Stichting zet zich in voor Braziliaanse kinderen in nood, door het bieden van alternatieven voor een leven vol criminaliteit en geweld. ‘You shop, we donate’ is het motto van deze actie.

Limited edition
De armbanden en kettingen zijn gemaakt in een gelimiteerde oplage. Omdat ieder sieraad met de hand is gemaakt zijn er bovendien geen twee items hetzelfde. Zo draag je altijd een uniek sieraad. De armbandjes hebben een lengte van 16,5 cm en zijn tot 3 cm langer te verstellen. Ze zijn verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren voor € 24,95. De kettinkjes (€ 29,95) zijn er in dezelfde kleuren, hebben een lengte van 45 cm en zijn tot 7 cm langer te verstellen. Hierdoor passen de sieraden altijd.

Extra leuk is dat elk sieraad uit de One Day collectie geleverd wordt in een luxe verpakking. Bijzonder als cadeautje voor jezelf of direct klaar om een ander mee te verrassen.

Over Jozemiek
Sieradenontwerpster Jozemiek startte in 2011 haar eigen label, dat inmiddels is uitgegroeid tot een gerenommeerd merk in Nederland en Europa. Bij alles wat Jozemiek doet staat de boodschap centraal dat geven iets moois is, maar dat iets geven vanuit je hart het allermooist is. De showroom in de Brand Boutique is van maandag t/m donderdag geopend voor winkeliers en is te vinden in de Pieterstraat 4a in Geleen. Op vrijdagen is de winkel open voor consumenten. Naast de Brand Boutique kunnen consumenten ook terecht op www.jozemiek.com.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.