PERSBERICHT – Roomblush lanceert TROPICAL; een kleurrijke, eclectische behangcollectie

Roomblush lanceert TROPICAL; een kleurrijke, eclectische behangcollectieHet Belgische interieurmerk Roomblush stelt de nieuwe behangcollectie ‘Tropical’ voor. Met het kleurrijke en eclectische behang Hacienda, Zumo, Zostera en Terrazzo haal je de Tropical vibes in huis. Van zongerijpte sinaasappels en ruisende bladeren tot marsala terrazzopatroon; met de nieuwe collectie kom je binnen no-time in Mediterrane sferen!

De veranderende wereld en het positieve effect van het digitaal delen van kennis en inspiratie heeft Eline aangezet tot de creatie van de Tropical collectie. De vervaging van grenzen zorgt immers voor een eclectische wereld. Dat zie je niet alleen als je naar de bevolking kijkt, maar vind je ook terug in het interieur. Afrikaanse, Scandinavische, Zuid-Amerikaanse invloeden worden gecombineerd, gemixt en gematcht. Het resultaat zijn huizen met pit en eigenheid. En daar houdt Roomblush van!

Waan je in Tropische sferen
Voor de totstandkoming van haar nieuwe collectie haalde eigenaresse Eline Rousseau wereldse invloeden door haar Roomblush-filter. De uitkomst; een catchy, zuiders, fris en kleurrijke behangcollectie. De nieuwe serie bestaat uit 6 verschillende patronen. Zo is er Zumo, het nieuwe behang met een print van Provençaalse sinaasappels. Het Terrazzo behang spreekt vanwege het grafische terrazzopatroon in marsala of pastel. Tot slot bestaat de Tropical collectie uit Hacienda en Zostera; twee dessins met een meer botanische insteek. Zostera is wat rustiger met een fijn, fris bladerpatroon, terwijl de Hacienda wordt geïllustreerd met een donker, kleurrijk en weelderig bladerdek.

Het nieuwe vliesbehang is verkrijgbaar op rol (telkens met 4 banen van 50 x 285 cm) voor € 69 per rol, inclusief verzending in België en Nederland.

Roomblush viert jubileum
Roomblush viert dit jaar een feestje, want het homelabel bestaat alweer vijf jaar! Vijf jaar geleden lanceerde Eline het merk vanuit haar liefde voor interieur en vormgeving. Roomblush groeide uit tot een volwaardig homelabel met behang, textiel en deco en werd verkocht via de klassieke verkoopkanalen. Maar Roomblush gooide het roer, vanaf begin dit jaar, volledig om en maakt een switch naar ‘slow design’. Eline vertelt: “De druk om me te buigen naar de commerciële wensen van de shops werd te groot en ik had geen voeling meer met mijn klanten. Roomblush is een persoonlijk verhaal en ik weet graag wie mijn ontwerpen koopt en wat het resultaat in huis is. Ik kan nu werken aan beperktere collecties die 100% mijn creatie zijn. Bovendien krijg ik dan de mogelijkheid om duurzamer en budgetvriendelijker te werken.” De collecties worden enkel verkocht via de webshop, de brandstore in Roeselare (België) en tijdens de jaarlijkse pop-ups.

Over Roomblush
De collectie van Roomblush betovert ruimtes en zorgt voor een intens gevoel dat raakt en blij maakt. Elke kamer in huis, speels of zakelijk, leeft op met kleur en zonlicht. Het merk brengt een totaalconcept, van behang tot textiel en deco tot in de kleinste details. Doordat Roomblush rechtstreeks verkoopt aan de consument, is het mogelijk goed in te spelen op trends en wisselende collecties te brengen. Bekijk het complete assortiment via www.roomblush.com.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.