PERSBERICHT – Roomblush lanceert nieuwe collectie sfeervol behang voor elke kamer

Roomblush lanceert nieuwe collectie sfeervol behang voor elke kamerHet behanglabel Roomblush introduceert haar nieuwe behangcollectie. Een toegankelijke collectie met huiselijke prints, uiteraard allemaal met de unieke Roomblush touch. Behang met een warm karakter, dat past bij elk type kamer. Creëer in no-time een gezellige sfeer met het ParisParis, Paint of Autumn Leaves behang in de kinderkamer, woonkamer of het kantoor. Grote kans dat je niet meer naar buiten wilt deze winter.

Uniek én toegankelijk
Roomblush biedt met haar nieuwe collectie behangprints voor het hele huis. De prints hebben een warme uitstraling en zijn door de kleursamenstelling onderling goed te combineren. De ontwerpen zijn zorgvuldig gekozen, waardoor ze overal toepasbaar zijn. Iets dat aansluit bij de door Roomblush ingeslagen weg van ‘slow design’. Eline Rousseau, eigenaresse van Roomblush, vertelt: “Roomblush is een persoonlijk verhaal waarbij ik het belangrijk vind te weten wie mijn producten koopt en hoe dit hun ruimtes mooier maakt. Mijn ontwerpen evolueren ook mee met mijn gezinsleven. Zodanig dat we ook iets stoerder en neutraler behang lanceren. Met de nieuwe prints bied ik behangpapier dat breed toepasbaar is en nooit verveeld.”

Warme prints
Na de opvallende ontwerpen uit de Tropical collectie, lanceert Roomblush nu een rustigere serie behang waarbij de warme kleuren het huis een heerlijke sfeer geven. De collectie biedt zeven verschillende prints. Zo is er de sfeervolle ParisParis; behang in groenblauw, roze groen en bordeaux met een sierlijke print van bladeren. Het stoere Paint behang met haar effen blauw, groen of oudroze welke goed te combineren is met de andere prints. Het huiselijke Autumn Leaves in perzik kleur, groen en blauw. De Swallows print, waarbij er blauwe en lichtgrijze vogels over het behang heenvliegen en de veelzijdige Palmleaves, in maar liefst zes verschillende kleuren. Als kers op de taart ontwierp Roomblush de prints Mountains en Etnic, die jouw ruimte direct een authentieke sfeer geven.

Het sterke vliesbehang is te koop voor € 69 per rol inclusief verzending in België en Nederland. Eén rol bevat 4 banen van 50 x 285 cm behang, samen dus 2 m breedte x 285 cm hoogte.

Over Roomblush
Sinds 2013 betovert de collectie van Roomblush ruimtes en zorgt het voor een intens gevoel dat mensen blij maakt. Elke kamer in huis, speels of zakelijk leeft op met kleur en zonlicht. Eline Rousseau creëert hierbij zelf de unieke prints die dit gevoel compleet maken. Hip, speels en basic behang voor iedereen.
De collecties worden verkocht via www.roomblush.com en in de studio in Roeselare (België).


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.