PERSBERICHT – On The Rocks & De Groene Meisjes lanceren exclusieve Rockbooks-collectie

On The Rocks & De Groene Meisjes lanceren exclusieve Rockbooks-collectieHet succesvolle duurzame blog ‘de Groene Meisjes’ (Merel Wildschut) en het luxe notitieboekenmerk On the Rocks (Anne Pleun van Eijsden) slaan de handen ineen voor een unieke samenwerking. Samen brengen zij een exclusieve lijn van duurzame Rockbooks uit; the Green Rockbooks. Er zijn vier verschillende edities: de Groene Agenda, Dotted Rockbook, het Eerste Keren Dagboek en het Random Acts of Kindness boek.

Het idee voor de Green Rockbooks is ontstaan door de succesvolle blogseries van de Groene Meisjes. De blogs met groene tips, opdrachten en persoonlijke verhalen over groener en bewuster leven, bleken veel animo te hebben. Blogger Merel Wildschut zocht een manier om deze tips en ideeën nog breder toegankelijk te maken, en vond zo in On the Rocks, als producent van duurzame notitieboeken, en CEO Anne Pleun van Eijsden als duurzaam ondernemer, de perfecte partner.

The Green Rockbooks
In de Groene Agenda vind je maandelijks een groen recept. Bovendien staat er een handige lijst in, met seizoensgroenten en -fruit. Het Eerste Keren Dagboek helpt om meer nieuwe dingen te proberen of grote (en kleine) doelen te behalen. Het Random Acts of Kindness boek richt zich op een bewuster leven, waarin je actief probeert iets voor een ander of de wereld om je heen te doen. Het boek bevat overzichtelijke lijsten die je zelf kunt aanvullen, evenals handige tips en verhalen van Merel. Het Dotted Rockbook is een notitieboek met stippenpatroon, om zelf planningen, notities en overzichten in te kunnen maken. De originele illustraties komen in alle boeken terug, en zijn van van illustrator La Nonette. Het binnenwerk is in de herkenbare minimalistische stijl van On the Rocks.

Gemaakt van steen
Alle boeken zijn duurzaam geproduceerd in Nederland en gemaakt van steenpapier. Dit innovatieve en duurzame materiaal wordt gemaakt van steengruis, is recyclebaar en zorgt voor een uiterst luxe schrijfervaring. De exclusieve Green Rockbooks zijn niet alleen een leuk cadeau voor de feestdagen, maar ook een must-have voor iedereen die graag op papier schrijft en tegelijkertijd naar een kleinere ecologische voetafdruk streeft.

Over De Groene Meisjes
Merel Wildschut (31) heeft met ‘de Groene Meisjes’ al jaren het meest succesvolle groene blog van Nederland. Het blog over duurzaam en groen leven trekt maandelijks ruim 200.000 unieke bezoekers. Ook schreef Merel met collega Jamie het boek ‘de Groene Meisjes’ over groen leven en reizen, dat een groot succes werd.

Over On the Rocks
Anne Pleun van Eijsden (28) startte in 2015 het bedrijf On the Rocks, dat luxe notitieboeken maakt van duurzaam steenpapier. Anne Pleun is inmiddels succesvol ondernemer en houdt zich continu bezig met nieuwe innovaties die de wereld (en de spullen die wij gebruiken) duurzamer maken.


E
xtra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.