PERSBERICHT – RIO by Jozemiek: armband annex haarelastiekje met een missie

Jozemiek.com  going blue rio dare to be fabulousVeel vrouwen dragen een haarelastiekje als armband. Handig als je onderweg besluit je losse haar toch in een staart of knot te dragen – of juist andersom. Met RIO by Jozemiek speelt sieradenontwerpster Jozemiek daar slim op in. Het merk lanceert armbanden die zowel om de pols als in het haar gedragen kunnen worden. Ideaal!

RIO by Jozemiek is een kleurrijk elastisch armbandje dat ook als elastiek in het haar gedragen kan worden. De armband is verkrijgbaar in vele kleuren en kleurcombinaties, variërend van naturel- tot neonkleuren. Door de mooie combinaties en prints zijn deze eenvoudige, maar veelzijdige accessoires perfect te combineren bij iedere outfit.

Handmade in Holland
De RIO Chain is compleet nieuw in het assortiment en verkrijgbaar met rosé gouden, gouden of zilveren kunststof schakels. De RIO armbanden zijn niet alleen erg leuk om je pols, maar ook heel handig en origineel als haaraccessoire. Fijn is ook dat ze geen slag in je haar achterlaten als je ze gebruikt als haarbandje. Hiermee voeg je een vleugje flair toe aan je haar of outfit.

Naast de RIO Chain, heeft Jozemiek RIO Solids (armbandjes in effen kleuren) en RIO Prints (armbandjes met print). Deze bandjes zijn als set van drie of vijf stuks verkrijgbaar en bevatten mooie bedeltjes en kwastjes. De RIO by Jozemiek Holland bijvoorbeeld, bestaande uit vijf bandjes in de Nederlandse kleuren: rood, wit, blauw en oranje. Geweldig om te dragen op bijvoorbeeld Koningsdag of tijdens een WK voetbal. Hup Holland Hup!

Armband met een missie
Na het zien van een documentaire over straatkinderen in Rio, wilde Jozemiek actie ondernemen op een manier die bij haar past. Daarvoor ging ze een samenwerking aan met stichting HelpMijLeven.org, die zich in Rio de Janeiro inzet voor straatkinderen. RIO by Jozemiek is dus niet zomaar een bandje; het is een accessoire met een missie. Want wie zo’n armband cadeau geeft – aan zichzelf of een vriendin – geeft tegelijkertijd een warme maaltijd aan één van de straatkinderen in Rio de Janeiro. Hiermee laat Jozemiek zien hoe eenvoud, creativiteit en positiviteit de mens sieren.

Eigen webwinkel
De RIO by Jozemiek bandjes zijn verkrijgbaar vanaf € 5,95. Voorheen waren de sieraden en accessoires alleen via de diverse verkooppunten te koop. Sinds kort heeft Jozemiek echter een eigen online feel-good shop, www.jozemiek.com, waar de volledige collectie verkrijgbaar is. Wie op werkdagen voor 15.00 uur bestelt heeft de aankopen de volgende dag al in huis.

Over Jozemiek
Sieraden ontwerpster Jozemiek startte in 2011 haar eigen label en is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd merk dat op vele punten in Nederland en Europa wordt verkocht. De collectie bestaat uit een ruim assortiment exclusieve sieraden, tassen en accessoires. Bij alles wat Jozemiek doet staat de boodschap centraal dat geven iets moois is, maar dat iets geven vanuit je hart het allermooist is.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.