PERSBERICHT – Pure Mind Pure Food presenteert snelle MaaltijdShake met natuurlijke ingrediënten

Pure Mind Pure Food presenteert snelle MaaltijdShake met natuurlijke ingrediëntenTraditionele maaltijdshakes worden vaak gebruikt door sporters of mensen die willen afvallen. Een gemiste kans, vonden de oprichters van Pure Mind Pure Food. Zij presenteren dit voorjaar een MaaltijdShake op natuurlijke basis, speciaal voor iedereen die behoefte heeft aan snelle en makkelijke voeding.

De Pure Mind Pure Food MaaltijdShake is een maaltijdvervanger in de vorm van een shake. Elke shake bevat een derde van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid essentiële vitamines en mineralen. De MaaltijdShake bestaat uit slechts 60 gram zuivere ingrediënten en is uitermate geschikt als maaltijdvervanger voor je ontbijt, lunch of diner.

Shake your pow(d)er meal
In tegenstelling tot andere shakes bevat de MaaltijdShake uitsluitend hoogwaardige, plantaardige ingrediënten. Bovendien zijn er geen suiker, vulstof, kunstmatige zoetstof en geur-, kleur- en smaakstoffen toegevoegd. Puur natuur dus! De shake is neutraal van smaak en niet zoet, waardoor je hem zelf op smaak kunt brengen met bijvoorbeeld honing, fruit, chocolade-, haver- of sojamelk of vruchtensap. Je creëert je eigen mix!

Snel en makkelijk
Een MaaltijdShake biedt uitkomst aan mensen die op reis zijn of haast hebben en daardoor geen tijd hebben om te ontbijten of lunchen. Denk aan zakenmensen die voor afspraken de weg op moeten, in de file komen en geen tijd hebben om tussendoor fatsoenlijk te eten. Met een paar zakjes, een flesje water en een shakebeker kom je een heel eind om zo tussendoor toch volwaardige voeding binnen te krijgen.

Energieboost
Karin van Unen, diëtist, is enthousiast en adviseert de shake regelmatig binnen haar praktijk: “Ook voor mensen met COPD, slikproblemen, een voedingsstoffen allergie of patiënten die in gewicht willen aankomen, is de shake ideaal om te gebruiken”. Door de neutrale smaak zijn er goede resultaten behaald met patiënten die niets konden binnenhouden of geen trek hadden en onnodig gewicht verloren. Zij merkten dat ze door het gebruik van de shake meer energie kregen en in gewicht aankwamen. Daarnaast is het een groot voordeel dat je de MaaltijdShake helemaal naar wens kunt samenstellen. Met het toevoegen van wat extra ingrediënten kun je de shake net zo bereiden zoals jij dat wilt!

Over Pure Mind Pure Food
Pure Mind Pure Food ondersteunt het voedingspatroon op een natuurlijke manier. Met zuivere producten op natuurlijke basis, zonder chemische toevoegingen. Het merk vindt haar oorsprong in de fitnesswereld, waarin sporters poeders als voedingssupplementen gebruiken. Soms werden hiervoor onnatuurlijke producten gebruikt die weliswaar goede resultaten opleverden, maar waarvan de bijwerkingen niet bekend waren. Na 2 jaar productontwikkeling en proefdraaien wordt nu met trots het eindresultaat gepresenteerd: de Pure Mind Pure Food MaaltijdShake. De MaaltijdShake is te bestellen via www.puremindpurefood.nl en heeft een verkoopprijs van € 39,50 (10 sachets) of € 69,95 (20 sachets).


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.