PERSBERICHT – Puik presenteert uniek driedimensionaal kleed en design kussen

Iso designerkleed - Stap in de derde dimensie - puikdesignPuik breidt het assortiment uit met twee bijzondere interieur ontwerpen van Ontwerpduo. Een uniek 3D-kleed dat iedere ruimte reliëf geeft en een driedimensionaal design kussen voor op de bank. Hiermee geef je je interieur een warme uitstraling met een verrassende twist.

Stap in de derde dimensie
Het Iso designerkleed is ontworpen op basis van de uitgangspunten van isometrisch perspectief. Je moet goed kijken om te zien of de vorm nu twee- of driedimensionaal is. Het dikke, zachte 100% wollen kleed verwarmt de vloer en is tegelijkertijd een blikvanger in huis. Iso is verkrijgbaar in drie kleuruitvoeringen: geel, groen en blauw en in twee vormen: zeshoekig (€ 700) en rechthoekig (€ 800).

Het kussen dat plotseling tevoorschijn komt
Voor wie meer comfort en creativiteit in de woning wil brengen, biedt het nieuwe Plus kussen uitkomst. Ieder Plus-kussen begint zijn leven als een basisvorm: een plat stuk stof dat in de vorm van een vierkant, rechthoek of zeshoek is geknipt. Dankzij een geheime naad die in de hoeken is verwerkt, komt het kussen vervolgens plotseling tevoorschijn en verandert de vorm in een behaaglijk driedimensionaal kussen voor op je bank. Plus (€ 50) is gemaakt van fluweel en verkrijgbaar in drie formaten en vier eigentijdse tinten: ijswit, groen, goud en donkerblauw.

Ontwerpduo 
Tineke Beunders is de art-director van Puik en tevens vormt zij samen met Nathan Wierink sinds 2008 Ontwerpduo. Ontwerpduo laat primaire vormen zoals vierkanten, rechthoeken en zeshoeken steeds terugkomen in hun ontwerpen voor puik. Daarnaast kenmerken de ontwerpen zich door duidelijke lijnen in lichtinval, spelen met schaduw en passende kleurpatronen. Zo hebben zij bijvoorbeeld in het tapijt Iso de perfecte samenstelling gevonden in het kleurpallet groen, geel en blauw, in combinatie met grijstinten.

Puik – the dutch touch
Dutch design teruggebracht tot een collectie van essentials. Een smaakvolle lijn meubels en accessoires van de beste Nederlandse ontwerpers. Puik selecteert, coproduceert, presenteert en levert direct van de bron. Om je huis te verlevendigen of je werkplek meer pit te geven. Elk item is origineel, verantwoord geproduceerd en gemaakt van eersteklas materiaal. Alle items uit de collectie kun je shoppen via www.puikdesign.nl of koop je bij een van de 300 retailers. Inkopers kunnen terecht op internationale beurzen of tijdens pop-up evenementen.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.