PERSBERICHT – Puik presenteert multifunctionele kledinghangers en innovatieve spiegels

Facett en Loop van Puik - puikdesign.nl Puik brengt twee nieuwe producten van designer Lex Pott. Lex ontwierp een serie innovatieve spiegels en een minimalistische kledinghanger. Op het eerste gezicht simpel en basic, maar tegelijkertijd ook erg vernieuwend en interessant.

Loop – nooit meer chaos in je kledingkast
Kleding krijgt een nieuwe kans met Loop. Deze hoogwaardige kledinghangers veranderen je kledingkast in een kunstwerk. De minimalistische hangers zijn gemaakt van draadstaal dat met de hand gebogen is tot een doorlopend, eigentijds frame. De afgeronde zijkanten zijn ontworpen om je favoriete kledingstukken met stijl op te hangen en het handige rondje in het midden biedt extra ruimte voor het ophangen van accessoires. Ideaal! Loop is verkrijgbaar in goud en zwart, in een verpakking per drie stuks (€ 30).

Facett – het beste van twee werelden: klassiek en modern design
Wie op zoek is naar een mooie en unieke spiegel vindt de vernieuwende Facett-serie vast interessant. Door het innovatieve ontwerp met facet geslepen glas en driedimensionale vormen zijn deze passpiegels een perfecte schakel tussen klassiek en modern. De spiegels hebben geen omlijsting nodig om ze leuk te maken – dat zijn ze namelijk al van zichzelf. Hang verschillende formaten spiegels bij elkaar voor een extra speels effect. De zilveren Facett wandspiegels zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten (vanaf € 35). Ze bieden een fantastische omlijsting van ieder spiegelbeeld.

Lex Pott
Loop en Facett zijn ontworpen door Lex Pott. Deze ontwerper – die in 2009 cum laude afstudeerde aan de Design Academy in Eindhoven – gebruikt een ruwe en intuïtieve methode. Vanuit zijn studio in Rotterdam maakt hij in zijn designs veel gebruik van onbewerkte materialen zoals hout, steen en metaal. De ontwerpen worden niet gehuld in extra lagen, maar laten direct de essentie van het product zien. Naast Loop en Facett is Lex ook bekend door zijn ontwerpen voor HAY.

Puik – the dutch touch
Dutch design teruggebracht tot een collectie van essentials. Een smaakvolle lijn meubels en accessoires van de beste Nederlandse ontwerpers. Puik selecteert, coproduceert, presenteert en levert direct van de bron. Om je huis te verlevendigen of je werkplek meer pit te geven. Elk item is origineel, verantwoord geproduceerd en gemaakt van eersteklas materiaal. Alle items uit de collectie kun je shoppen via www.puikdesign.nl of koop je bij een van de 300 retailers. Inkopers kunnen terecht op internationale beurzen of tijdens pop-up evenementen.

Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.