PERSBERICHT – Puik presenteert Circum van Ontwerpduo: een sierlijke voorraadpot en presentatieschaal in één

Circum voorraadpotten puikdesign (5)Snoepgoed en koekjes opbergen en tegelijkertijd mooi presenteren. Dat kan met de nieuwe ronde Circum potten van Puik. De slim ontworpen deksel heeft een dubbele functie. De holle bovenkant dekt deze de potten niet alleen goed af, maar is ook perfect bruikbaar als schaal om de lekkernijen op te serveren. Een perfecte combinatie van mooi en praktisch design.

Multifunctionele deksel
De glazen Circum voorraadpotten zijn ontworpen met het idee dat een deksel meer kan doen dan alleen openen en sluiten. Daarnaast zijn de potten ook op z’n kop neer te zetten waardoor er nog meer gedaan kan worden met de opmaak en presentatie. De deksel heeft dezelfde soort vorm als de pot zelf.

Circum potten
De Circum potten zijn ontworpen door Ontwerpduo en gemaakt van mondgeblazen glas waarin de kleuren uit de regenboog doorschemeren. Het gekleurde glas zorgt daarbij voor een fris en kleurrijk geheel op tafel of in de keuken. Ze zijn verkrijgbaar in twee afmetingen: 22 x 22 x 10 cm en 18 x 18 x 14 cm. De sierlijke potten zijn vanaf 20 maart verkrijgbaar voor € 70 per stuk.

Puik – the dutch touch
Dutch design teruggebracht tot een collectie van essentials. Een smaakvolle lijn meubels en accessoires van de beste Nederlandse ontwerpers. Puik selecteert, coproduceert, presenteert en levert direct van de bron. Om je huis te verlevendigen of je werkplek meer pit te geven. Elk item is origineel, verantwoord geproduceerd en gemaakt van eersteklas materiaal. Alle items uit de collectie kun je shoppen via www.puikdesign.nl of koop je bij een van de 300 retailers. Inkopers kunnen terecht op internationale beurzen of tijdens pop-up evenementen.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.