PERSBERICHT – Puik lanceert Fold: een vindingrijke tafel voor een modern interieur

Fold - vindingrijke tafel voor een modern interieur - puikdesign.nlPraktisch en tevens een lust voor het oog. Dat is de nieuwe Fold tafel van Puik. Deze tafel combineert de rustige uitstraling van kwalitatief eiken met stalen poten in wit of zwart. De ideale tafel om met het hele gezin aan te eten, te borrelen of gezellig spelletjes te doen. De Fold tafel wordt gelanceerd tijdens ShowUP op 4 en 5 februari aanstaande in het EXPO Haarlemmermeer.

Origami-stijl tafelpoten
Fold heeft een eikenhouten tafelblad en dankt zijn naam aan het ‘gevouwen’ stalen voetstuk. Het laser-gesneden stalen frame bestaat uit acht individuele delen die samengevouwen zijn in origami-stijl. Dit zorgt voor een elegant geheel en een indrukwekkende afwerking. Met deze veelzijdige uitvoering en zijn eigentijdse stijl past de Fold tafel in elk interieur.

De tafel is ontworpen door Bas Vellekoop en verkrijgbaar in twee afmetingen: 240x100x75 cm en 200x95x75 cm. Het tafelblad is gemaakt van FSC gecertificeerd eiken en de stalen poten zijn er in een witte en zwarte uitvoering. Hiermee stel je zelf jouw favoriete tafel samen. Fold is te koop vanaf € 1850.

Lancering tijdens ShowUP
Nieuwsgierig naar deze nieuwe design tafel? Kom dan naar de lancering van de nieuwe Fold tafel op ShowUP (stand D.203) op 4 en 5 februari. De nieuwe Fold tafel is ook te bewonderen op Ambiente in Duitsland (Hal 11.0, stand D69) van 9-13 februari.

Puik – the dutch touch
Dutch design teruggebracht tot een collectie van essentials. Een smaakvolle lijn meubels en accessoires van de beste Nederlandse ontwerpers. Puik selecteert, coproduceert, presenteert en levert direct van de bron. Om je huis te verlevendigen of je werkplek meer pit te geven. Elk item is origineel, verantwoord geproduceerd en gemaakt van eersteklas materiaal. Alle items uit de collectie kun je shoppen via www.puikdesign.nl of koop je bij een van de 300 retailers. Inkopers kunnen terecht op internationale beurzen of tijdens pop-up evenementen.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.