PERSBERICHT – Puik breidt Dost-serie uit met design sofa en voetenbank

Dost sofa en Dost footstool - puikdesign.nlVanwege het grote succes van de Dost-serie heeft puik besloten de designfamilie uit te breiden. Eerder dit jaar maakten we kennis met de Dost eetkamer- en loungestoelen. Nu worden daar de Dost sofa en Dost footstool aan toegevoegd. Een stijlvolle aanvulling op het huidige assortiment.

Dost is het Turkse woord voor vriendschap en daarmee een perfecte omschrijving voor de designmeubels uit deze serie. De uitnodigende, comfortabele zitmeubels zijn ontworpen door Rianne Koens met de bedoeling een gevoel van troost en veiligheid te bieden; een hug voor je huis!

Dost design
De meubels uit de Dost-serie zijn geïnspireerd op een van onze meest basale, menselijke behoeften: comfort. Door de ronde zachte vormen oogt het als een warme omhelzing, twee armen om je heen. Heb je een slechte dag of zin om weg te kruipen met een boek? Neem plaats op deze meubels en je batterij is binnen no-time weer opgeladen.

De Dost sofa en Dost lounge zorgen ervoor dat je optimaal tot rust komt. Gebruik de Dost footstool om het ultieme relax-moment compleet te maken. Naast je woonkamer kun je met Dost ook je eetkamer voorzien van een trendy look. Het frame van Dost diner is slank en staat rechtop, waardoor de stoelen perfect aansluiten bij de eetkamertafel of een bureau.

Verkoopinformatie
Met de meubels van Dost creëer je binnen no-time sfeer in huis! De Dost sofa (€ 1.600), Dost lounge (€ 800), Dost footstool (€ 250) en Dost diner (€ 400) zijn verkrijgbaar in 8 trendy kleuren. Mix en match de kleuren onderling en ga op zoek naar de stijl die bij jou past. Alle designmeubels kun je bestellen via www.puikdesign.nl of bij een van de 300 retailers.

Over puik
Dutch design teruggebracht tot een collectie van essentials. Een smaakvolle lijn meubels en accessoires van de beste Nederlandse ontwerpers. Puik selecteert, coproduceert, presenteert en levert direct van de bron. Om je huis te verlevendigen of je werkplek meer pit te geven. Elk item is origineel, verantwoord geproduceerd en gemaakt van eersteklas materiaal.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.