PERSBERICHT – PUIK Art tafelaccessoires maken van elke tafel een blikvanger

Rare en Radiant glazen en karaf - puik-artEen romantisch diner voor twee, een gezellige lunch met je beste vriendin of een high tea met familie. Deze gelegenheden worden nóg sfeervoller met een prachtig gedekte tafel. PUIK Art presenteert een speelse en innovatieve lijn tafelaccessoires die stuk voor stuk bijzonder zijn in de vormgeving, het materiaal of in gebruik. Hiermee maakt PUIK Art haar belofte als een merk dat de status quo uitdaagt meer dan waar. Zorg zelf voor de gezelligheid, dan zorgen de accessoires van PUIK Art voor de finishing touch. Eet smakelijk!

Dutch Design met een bijzondere twist
De diamantvormige Radiant glazen (€ 24,95) en Rare karaf (€ 34,95) zijn zo’n typisch voorbeeld van design met een twist. De tafelaccessoires zijn niet alleen bijzonder mooi door het gebruik van mondgeblazen kristalglas, maar ook omdat ze op speelse wijze op een schuine zijde van de diamantvorm geplaatst kunnen worden. Op deze manier zorgen het samenspel van glas, water en licht voor een prachtige schittering op de tafel.

Om de geometrische vormen van de kristalglazen accessoires op tafel verder te benadrukken zijn de RVS Seco onderzetters (€ 19,95) ideaal. Deze simplistisch vormgegeven onderzetters creëren samen een speelse doodle op tafel. Hiermee maak je je eigen compositie! De Conic kandelaar (€ 29,95) zorgt voor de finishing touch op tafel. Deze kandelaar is gemaakt van beton met een metalen veer, waardoor dit de perfecte kandelaar is om je huis een industrieel tintje te geven.

Innovatieve geschenken voor bier- en wijnliefhebbers
Speciaal voor de bier- en wijnliefhebbers heeft PUIK art een flesopener en wijnkoeler ontwikkeld. Voor mannen die hun pils graag in stijl drinken is de Alfred flesopener (€ 24,95) het perfecte cadeau. Hij steelt de show door zijn robuuste uiterlijk en grafische vormgeving. Voor de wijndrinkers is de Hat wijnkoeler (€ 24,95) een absolute musthave. De koeler is gemaakt van EPP, een materiaal dat in de industrie gebruikt wordt voor verpakkingen en veiligheid, maar wat nog niet erkend wordt om haar esthetische waarde. Hierdoor vormt de wijnkoeler een gedurfd stukje Dutch Design op tafel: functioneel en modieus.

Over PUIK Art
Aanstormend designtalent spotten en hun ontwerpen op de markt brengen: dat is de missie van PUIK Art. Oprichters Daan Gescher en Freek Claessen werken samen met de avant-garde van Dutch Design: Nederlandse ontwerpers met een verfrissende blik op productontwerp. PUIK Art staat voor typisch Dutch Design: young & bold, steeds met een bijzondere twist. Ieder design is functioneel en minimalistisch maar altijd met een gedurfd randje, waardoor elk item een echte eyecatcher is. De tafelaccessoires zijn daarvan een perfect voorbeeld.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.