PERSBERICHT – Puddle Jumpers van UV-Fashions laat kinderen vrolijk genieten in het water

Puddle Jumpers watermeloen vrijstaand - uv-fashions.nlVoor een kind is er niets leuker dan lekker spelen in het water. Maar voordat de waterpret kan beginnen zijn papa en mama nog in de weer met het opblazen van de zwembandjes. Met de Puddle Jumpers van UV-Fashions is dit voorgoed verleden tijd. Een Puddle Jumper is een kruising tussen een zwemvest en zwembandjes. De buitenkant is van nylon, de binnenkant van schuim en het pakje is eenvoudig te bevestigen met een kliksluiting op de rug. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in allerlei leuke prints. Zie je kind daar maar eens uit te krijgen!

Puddle Jumpers zijn ontworpen om kinderen vrij te laten spelen onder toeziend oog van hun ouders en ze tegelijkertijd te helpen met leren zwemmen. Het design van de pakjes is extra aantrekkelijk gemaakt voor kinderen, waardoor het een feest wordt om ze aan te trekken.

Wat is een Puddle Jumper?
Een Puddle Jumper bestaat uit een gordelset en twee zwembandjes, die niet opgeblazen hoeven te worden. Aan de achterkant klik je alles vast en kun je het bandje gemakkelijk afstellen op de maat van je kindje. Daardoor ben je ervan verzekerd dat je kind het pakje niet zelfstandig kan uittrekken. De bandjes om de armen bieden in combinatie met de band om de borstkas stabiliteit in het water, maar geven toch veel bewegingsvrijheid. De Puddle Jumper is geschikt voor kinderen van 15 tot 30 kilo, dus ze zijn ideaal voor peuters en jonge kinderen.

Nieuwe collectie
De nieuwe collectie bestaat uit gekleurde pakjes met vrolijke prints die veel kinderen zullen aanspreken. Kies voor een schildpad, vrolijke eend of dolfijn voor jouw kleine waterrat. Of laat je kindje zwemmen in een Puddle Jumper met watermeloen– of sinaasappel-print. De Puddle Jumpers zijn perfect voor uren waterpret! Ze zijn verkrijgbaar bij UV-Fashions voor € 24,99.

Puddle Jumper & UV-kleding
Puddle Jumpers laten zich prima combineren met de ruime collectie UV-werende kleding voor kinderen van UV-Fashions. Onder de Puddle Jumper kan jouw kindje een mooi UV-badpak of een hip UV-shirt met een UV-legging dragen om hem of haar te beschermen tegen de verbranding in de zon. Omdat is aangetoond dat een verbrande kinderhuid de kans op huidkanker op latere leeftijd verdubbelt, is het belangrijk om ook aan UV-kleding te denken en iedere twee uur de onbedekte delen huid in te smeren met zonnebrandcrème. Zo kan je kindje veilig spelen in de zon.

Over UV-Fashions
Toen Jan Willem van der Sterre zijn vader aan huidkanker verloor, besloot hij in 2011 om UV-beschermende kleding te importeren. Zijn onderneming UV-Fashions is inmiddels uitgegroeid tot Europa’s grootste aanbieder van UV-beschermende kleding, zwemkleding en accessoires en importeert A-kwaliteit merken vanuit Australië, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten, Frankrijk, Duitsland, België en Zweden. Het assortiment bestaat uit premium merken als: Beach & Bandits, Snapper Rock, Playshoes, Lässig, Babiators, Real Kids Shades en Rigon Headwear. Bekijk het gehele assortiment op www.uv-fashions.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.