PERSBERICHT – Proud MaMa lanceert subtiele, stijlvolle babybelkettingen voor alle trotse moeders

Babybel ketting goud met kleine en grote babybel - proudmama.nlAls aanstaande moeder ben je natuurlijk hartstikke trots. Niet alleen op je mooie buik en je aanstaande spruit, maar ook op jezelf. Laat dit fantastische gevoel aan iedereen zien door het dragen van een babybelketting van het Nederlandse label Proud MaMa. Het nieuwste ontwerp met haar extra kleine babybel geeft je een heerlijk en modieus gevoel tijdens je zwangerschap. En niet onbelangrijk: de babybel heeft ook nog eens een geruststellende werking op jouw kleintje.

BB Basic SMALL
Proud MaMa introduceert met haar nieuwe babybelketting een kleinere, subtielere variant. De babybel aan deze ketting met de toepasselijke naam BB Basic SMALL heeft in tegenstelling tot andere babybellen een doorsnede van slechts 1,5 centimeter. Ondanks dit kleinere formaat heeft de bel natuurlijk wel de geruststellende werking op jouw toekomstige baby. Een stijlvol sieraard voor alle trotse moeders, die volgens een oude Mexicaanse traditie ook nog eens zowel moeder als het ongeboren kind geluk, gezondheid en voorspoed brengt. Een echte win-winsituatie dus.

Luxe babybelketting
De nieuwe, luxe babybelketting is in drie kleuren verkrijgbaar: zilver, goud en roze. Lekker tijdloos en altijd goed te combineren. Niet alleen met jouw favoriete kleding, maar natuurlijk ook met één van de vele armbanden van Proud MaMa. De materialen van de BB Basic SMALL zijn allemaal nikkelvrij en het koord heeft een lengte van ongeveer 120 cm.

De babybelketting is al verkrijgbaar vanaf slechts € 14,95. Om jouw aankoop helemaal tot een feestelijke ervaring te maken, wordt de ketting geleverd in cadeauverpakking.

Over Proud MaMa
Ontwerpster Rowena Visser-van Nistelrooij is het gezicht van Proud MaMa. Met haar sieradenmerk richt zij zich speciaal op zwangere vrouwen en hippe moeders. Naast de bekende babybelkettingen heeft Proud MaMa onder meer armbanden en sleutelhangers in het assortiment. De sieraden van het merk zijn verkrijgbaar bij diverse verkooppunten, zowel in geselecteerde webshops als winkels in binnen- en buitenland. Bekijk de complete collectie op www.proudmama.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.