PERSBERICHT – Proud MaMa lanceert roségouden babybel-ketting met jasseron

Babybel ketting jasseron pink - Proud MaMaDe succesvolle ontwerpster Rowena Visser – van Nistelrooij van Proud MaMa lanceert twee prachtige nieuwe babybel-kettingen in roségoud. Lange jasseron kettingen met een babybelletje in twee verschillende uitvoeringen. Een musthave voor mama’s to be die hun buik met trots willen laten zien.

De babybel, of bola, is een lange ketting met een belletje dat door zwangere vrouwen op de buik gedragen wordt, zodat de baby het geluid van het belletje kan horen. Dit kalmeert de baby en na de geboorte zal het kindje een vertrouwd gevoel krijgen bij het horen van het geluid. Een bijzonder sieraad voor aanstaande moeders die trots zijn op hun buik en er daarnaast ook hip uit willen zien.

Jasseron Pink
Nieuw is de Jasseron Pink ketting (verkoopprijs € 24,95), die tijdens De Kleine Fabriek op 17 en 18 januari 2016 voor het eerst wordt gepresenteerd. Zowel de jasseron ketting als de bel zijn uitgevoerd in roségoud. Een warme, vrouwelijke en trendy kleur. De bel is er in twee uitvoeringen: rond en als hartje. De ketting is nikkelvrij, heeft een lengte van ongeveer 120 cm en wordt geleverd in een mooie cadeauverpakking. Zwangere vrouwen kopen dit bijzondere sieraad voor zichzelf, maar het is tevens ontzettend leuk om cadeau te geven aan iemand die een kindje verwacht.

Over Proud MaMa
De sieradenlijn van Proud MaMa bestaat uit stylish vormgegeven kettingen met een symbolische betekenis en een luxe uitstraling. Speciaal voor hippe en trotse moeders (to be). Er is een mooie collectie babybellen in verschillende uitvoeringen voor tijdens de zwangerschap. Daarnaast is er een reguliere collectie met kettingen met MaMa Coin, armbanden en sleutelhangers. Ontwerpster Rowena Visser-van Nistelrooij voorziet hiermee vele trotse moeders in binnen- en buitenland van een prachtig sieraad.

Verkoopadressen
De collectie van Proud MaMa is verkrijgbaar bij diverse winkels en online shops in binnen- en buitenland. Kijk voor verkoopadressen op www.proudmama.nl. De nieuwe Jasseron Pink ketting wordt eind januari / begin februari uitgeleverd aan de winkels. Winkels die interesse hebben om de sieraden op te nemen in hun assortiment kunnen vrijblijvend contact opnemen.

De Kleine Fabriek
Proud MaMa is aanwezig op De Kleine Fabriek op 17 en 18 januari 2016 in de Rai in Amsterdam. Op deze internationale vakbeurs op het gebied van kindermode, -schoenen en  -accessoires zijn de nieuwe Jasseron Pink kettingen live te bekijken en bewonderen.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.