PERSBERICHT – Proud MaMa komt met zilveren en rosé bangle armbanden voor hippe mama’s (to be)

Bangle armband rose - Proud MaMaMoeder zijn is iets bijzonders, iets om trots op te zijn. Veel moeders onderstrepen dit graag met een bijzonder sieraad. Proud MaMa komt dit najaar met twee prachtige nieuwe bangle armbanden in zilver en rosé. Echte eyecatchers voor hippe mama’s en zwangere vrouwen.

De bangle armbanden zijn gemaakt van verzilverd materiaal en verkrijgbaar in een elegante zilverkleurige variant en een trendy rosékleurige uitvoering. Beide armbanden bevatten de tekst ‘Proud MaMa’ en als lief detail een uitgesneden hartje aan een van de uiteinden van de armband. De armbanden zijn verkrijgbaar in één maat en zijn heel licht buigzaam, waardoor ze altijd passen.

Eenvoudig en stijlvol
De bangle armbanden hebben een eenvoudig, maar stijlvol ontwerp en zijn daardoor perfect te combineren met de andere Proud MaMa sieraden. Draag ze bijvoorbeeld samen met een van de prachtige babybel of Mama Coin kettingen. Kies voor de zilveren armband als koele kleuren je goed staan. Ga je liever voor een warmer sieraad, dan is de rosékleurige bangle armband ideaal.

Verras een mama (to be)
Wil je een origineel kraamcadeau geven, geef dan een bangle armband cadeau bij een geboorte. Vaak krijgt de baby al ontzettend veel kleertjes, knuffels en andere cadeautjes. Hoe leuk is het dan om juist de kersverse moeder te verwennen, die nog niet zo lang geleden een topprestatie geleverd heeft? Daarnaast zijn de Proud MaMa armbanden en andere producten perfect als cadeau voor Kerst of Moederdag.

De bangle armbanden kosten € 14,95 en worden geleverd in een mooi organza zakje. Ze zijn verkrijgbaar bij diverse winkels en online shops in binnen- en buitenland. Kijk voor verkoopadressen op www.proudmama.nl. De armbanden zijn vanaf half oktober verkrijgbaar.

Over Proud MaMa
De sieradenlijn van Proud MaMa bestaat uit stylish vormgegeven kettingen en armbanden met een symbolische betekenis en een luxe uitstraling. Speciaal ontworpen voor hippe en trotse mama’s (to be). De bangle armbanden in zilver en rosé zijn een prachtige aanvulling op de collectie. Ontwerpster Rowena Visser-van Nistelrooij voorziet hiermee vele trotse moeders in binnen- en buitenland van een prachtig sieraad. De nieuwe bangle armbanden worden medio oktober uitgeleverd aan de winkels. Winkels die interesse hebben om de sieraden op te nemen in hun assortiment kunnen vrijblijvend contact opnemen.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.