PERSBERICHT – Project-3 brengt papierwaren voor het vastleggen en bewaren van mooie momenten

Project-3 brengt papierwaren voor het vastleggen en bewaren van mooie momentenHet sturen van een hippe verjaardagskaart, een lieve boodschap voor iemand die je dierbaar is of een prachtige quote aan de muur. Er zijn zoveel momenten in het leven waarbij even stilgestaan mag worden. Project-3 presenteert een collectie toffe papierwaren voor het bewaren van bijzondere momenten.

Aly Katstra is de drijvende kracht achter Project-3. Haar missie is om fijne momenten om te toveren tot mooie papierwaren. Dat kan van alles zijn: van leuke kaartjes tot mooie posters en toffe invulboeken. De ontwerpen kenmerken zich door de monochrome kleuren. Veel zwart-wit met af en toe een of twee steunkleuren, helemaal aansluitend bij de huidige trends.

Hippe invulboeken
Mooie momenten vastleggen doe je in een fijn invulboek van Project-3. Deze creatieve boeken geven je de mogelijkheid om herinneringen aan een bepaalde periode vast te leggen. Denk aan de zwangerschap, het eerste jaar van je kind, leuke uitspraken of de schoolfoto’s. Maar ook voor lekkere recepten, geheimpjes en wachtwoorden zijn er mooie boeken verkrijgbaar. Bijzonder leuk is het vragenboek voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Even gezellig kletsen voor het slapen gaan. Dit leuke invulboek bevat per dag 5 vragen die je je kind voor het slapen gaan kunt stellen. Schrijf alle antwoorden in het boekje zodat je een leuke herinnering voor later krijgt.

Trendy posters
Een poster is een perfect item om je interieur mee op te leuken. Project-3 heeft een prachtige collectie zwart-wit posters en prints met een Scandinavisch tintje. Ga bijvoorbeeld voor een leuke quote- of naamposter als je juist een persoonlijke touch wil toevoegen. Of kies voor een familieposter, een van de populairste prints van Project-3. Deze hippe monochrome posters bevatten de familienaam en een mooie quote. Door het zwart-witte design zijn de posters te combineren met verschillende interieurstijlen. De posters zijn verkrijgbaar in A4 en A3 formaat en worden gedrukt kwalitatief en stevig papier.

Sfeer in de tuin
Voor wie wat meer sfeer in de tuin of op het balkon wil, bieden de hippe tuinposters uitkomst. Kies voor een leuke quote, een afbeelding of laat een familieposter afdrukken om je te tuin mee te verfraaien. De tuinposters worden gedrukt op scheurvast en wind- en waterbestendig bisonyl en bevatten in elke hoek een ring waarmee ze eenvoudig opgehangen kunnen worden.

De volledige collectie van Project-3 is verkrijgbaar via www.project-3shop.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.