PERSBERICHT – Profeit biedt veiligheid bij wandelen in het donker

Veilig Wandel pakket - profeit.euMet de donkere dagen in zicht is het slim om extra veiligheid en voorzorgsmaatregelen te treffen voor als je ’s avonds nog naar buiten gaat. Denk aan een rondje hardlopen, heen en weer naar de voetbaltraining of aan het uitlaten van de hond. Profeit heeft hiervoor het ‘Veilig Wandel Pakket’ samengesteld met handige producten voor een wandeling met minder of geen licht.

Doordat de zon in de winter eerder ondergaat, is het sneller donker en ben je minder goed zichtbaar. Zelfs als je in het begin van de middag begint te wandelen, zou het kunnen zijn dat je iets later thuiskomt als gedacht. Zorg daarom altijd voor de juiste voorbereiding als je van huis gaat.

Veilig Wandel Pakket
Omdat veiligheid voorop staat heeft Profeit een Veilig Wandel Pakket samengesteld. Hierin zijn producten opgenomen die de veiligheid tijdens het wandelen bij schemering garanderen en/of nuttig zijn bij het maken van een langere wandeltocht. Het pakket bestaat uit een LED-hoofdlamp, een reflectieband met verlichting, een reflectievest, mini zaklamp, Foot Powder, paraplu, poncho en toiletbril cover. Het Veilig Wandel Pakket is verkrijgbaar voor € 26,70.

Inhoud pakket
Zorg ervoor dat je gezien wordt! Ook als je zelf nog prima kunt zien bij schemerlicht moet je er rekening mee houden dat niet iedereen jou kan zien! Een reflectieband en een reflecterend vest aantrekken is daarom een verstandige keuze. De reflectieband heeft reflectie én verlichting en wordt bevestigd aan de hand van een klittenbandsluiting.

Neem voor je eigen veiligheid altijd een lichtbron mee zoals een zaklamp of hoofdlamp. De zaklamp is klein en compact en daardoor gemakkelijk mee te nemen. De hoofdlamp heeft led-lampjes die je met een speciale band op je hoofd kunt bevestigen. Hierdoor heb je allebei je handen vrij tijdens het lopen. De hoofdlamp heeft twee lichtstanden zodat je kunt kiezen voor een continu of knipperend licht.

Voor een regenbui onderweg vind je in het pakket een opvouwbare mini paraplu en een poncho. De paraplu past opgevouwen in iedere tas en is ideaal voor een kleine bui. Mocht het harder gaan regenen of je een lange wandeling voor de boeg hebben, tover je in een mum van tijd de poncho tevoorschijn.

Als je een langere wandeltocht gaat maken, is het slim vooraf Foot Powder van Care Plus te gebruiken. Hiermee kun je blaren voorkomen, want de voetpoeder absorbeert vocht en droogt de voeten. Tot slot zitten er 10 toiletbril covers in het pakket, altijd fijn om bij de hand te hebben!

Over Profeit
Profeit BV is een organisatie met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van gebruiksvriendelijke producten in branches zoals de reiswereld, sport- en recreatiesector en met outdoor activiteiten. Deze schat aan ervaringen heeft de basis gelegd voor de ontwikkeling van een pakket aan specifieke producten voor het marktsegment vrijetijdsbesteding. Met het gebruik van producten uit het Profeit assortiment zal op adequate wijze in vele (nood)situaties de reiziger een grote dienst bewezen worden. Bekijk het complete assortiment op www.profeit.eu.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.