PERSBERICHT – Printcandy presenteert originele en persoonlijke familieposter

Familieposter - printcandy.nlHoe gaaf is het om een unieke en gepersonaliseerde poster te maken voor jouw familie? Dankzij Printcandy is dat nu heel eenvoudig. De nieuwe familieposter is voor élk gezin helemaal naar wens te maken. Leuk voor jezelf of als origineel cadeau voor Moederdag!

De nieuwe familieposters kun je compleet naar eigen wens laten ontwerpen. Kies bijvoorbeeld voor zwart-wit of voor een gekleurde achtergrond. Leuk is dat ze heel eenvoudig te personaliseren zijn met de online poster-editor. Kies je favoriete kleur, het gewenste formaat, de gezinssamenstelling en vul de namen van de familieleden in. Maak de poster vervolgens af met een eigen quote of tekst en klaar ben je!

Voor de liefste (groot)moeder
De familieposters zijn natuurlijk superleuk om cadeau te geven met Moederdag. Daarnaast zijn ook de woordenboek posters een grote hit. Deze bevatten bijvoorbeeld de betekenis van het woord moeder of grootmoeder. Met daarbij een voorbeeld van de enige echte allerliefste. Omdat dit natuurlijk voor iedereen anders is, mag je die naam zelf invullen, net als de namen van de kinderen en de eigenschappen die zo kenmerkend zijn voor haar.

#liefstemama
Naast de posters speciaal voor mama waarop je haar naam en die van de kinderen kan invullen, zijn er ook diverse ontwerpen waarop je een zelfgekozen tekst kunt invullen. Hiermee maak je in een handomdraai je eigen unieke tekstposter. Dus geen standaardteksten die een ander voor je bedacht heeft, maar die ene gekke ‘typisch jullie-tekst’ op een fraaie wijze geprint voor aan de muur. Misschien hebben jullie wel een stuk uit een liedje dat herinneringen oproept, een quote die jullie aanspreekt, een krachtig woord dat de lading dekt of kort maar krachtig #liefstemama. Alles is mogelijk!

Over Printcandy
Creëer met Printcandy eenvoudig je eigen unieke wallprints en persoonlijke printables om je woon- of werkruimte mee te stylen. Er is ruime keus aan mooie, stoere en grappige art-prints en posters waarbij jijzelf de kleur en tekst kunt aanpassen. Dankzij de online editor zie je direct wat jij voor origineel cadeau maakt, voor jezelf of iemand anders! Slim van Printcandy: de prijs is inclusief verzendkosten voor bestellingen binnen én buiten Nederland, of je print zelf dankzij de DIY-download. De posters van Printcandy worden gedrukt op 300 grams papier met het FSC keurmerk. Bekijk het volledige assortiment op www.printcandy.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.