PERSBERICHT – Pockies presenteert nieuwe collectie boxershorts met zakken

Pockies underwear - nieuwe collectie - pockies.comFijne boxershorts die fantastisch zitten en er goed uitzien, met als extra feature handige zakken. Dat zijn Pockies. Ideaal om bijvoorbeeld je telefoon, sleutels of paspoort bij de hand te houden. Het idee ontstond ooit spontaan in een studentenhuis, maar de comfortabele boxershorts bleken al snel een doorslaand succes. Op de bank, tijdens het hardlopen of als short in de zomer: Pockies bieden je ultieme vrijheid.

De nieuwe collectie
Gave boxershorts voor zowel heren als dames mét praktische pockets: Pockies is de eerste onderbroek met zakken. Behoorlijk uniek dus. Te gebruiken als onderbroek, maar dankzij de ruime pasvorm ook prima te dragen als korte broek. Pockies zijn er voor iedereen: klein, groot, jong, oud, bierbuik of sixpack. De nieuwe collectie is uitgevoerd in de trendy pastelkleuren blauw, roze en groen. Denk aan boxers met blauwe streepjes of witte kruisjes, maar ook aan grappige prints met hartjes, slippers of strings en bh’tjes. Tja, waarom niet… in een vrolijk broekje loopt toch iedereen graag rond?!

Duurzaam en sociaal
De distributie van de boxershorts met zakken heeft Pockies uitbesteed aan een sociale werkplaats. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld omdat ze een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking hebben, coördineren en verpakken de bestellingen. Daarnaast zet Pockies in op duurzaamheid. Bestellingen worden zoveel mogelijk op de fiets bezorgd of met auto’s op groen gas.

Over Pockies
Waar laat je je telefoon als je lekker op de bank ligt te relaxen? Vanuit die vraag ontstond het idee voor Pockies: het comfort van een fijne boxershort, met de functionaliteit van zakken. Inmiddels kun je kiezen uit verschillende designs voor dames en heren. Goed om te weten: vanaf € 40 krijg je € 5 korting en vanaf € 50 zijn de verzendkosten gratis. Al je onderbroeken in de was? Bestellingen die voor 16.00 uur zijn geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden. Binnenkort gaat Pockies zelfs over op ‘same day delivery’. Dus als je voor 12:00 besteld heb je de bestelling dezelfde dag nog in huis en bestel je voor 23:59, komt het de dag erna. Ideaal! Don’t let pants slow you down. Bekijk het complete assortiment op www.pockies.com.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.