PERSBERICHT – Planeet Kunst Kinderwerkboek: kunstzinnig vakantie doe-boek

Planeet Kunst Kinderwerkboek - On The RocksDe zomervakantie staat voor de deur en dat betekent veel vrije tijd voor de kids. Om deze periode op een leuke én educatieve manier door te brengen neemt On The Rocks kinderen mee op reis naar het universum. Aan de hand van de opdrachten uit het doe-boek komt je kleine astronaut op een speelse manier in aanraking met de vele planeten en het magische sterrenstelsel.

Kunst als expressiemiddel
Over sommige zaken kun je niet alleen praten, die moet je juist voelen en beleven. Het inzetten van kunst is een perfecte manier om het te hebben over onderwerpen die essentieel zijn in het leven. Vanuit deze visie heeft Paper on the Rocks in samenwerking met Liza Slootman (Instagram-account ‘Planeet Kunst’) het Planeet Kunst Kinderwerkboek ontworpen. Een doe-boek vol kunstzinnige opdrachten, waarmee kinderen zichzelf kunnen leren kennen én kunnen uiten. Het boek is ideaal om kinderen bezig te houden deze zomervakantie. Daarnaast is het een perfect tijdverdrijf voor in het weekend, tijdens regenachtige dagen of als je langer thuis bent i.v.m. Corona.

Planeet Kunst Kinderwerkboek
Hoe ziet het sterrenstelsel eruit en wat is er allemaal in de ruimte te ontdekken? Met het Planeet Kunst Kinderwerkboek maken kinderen – in een zelfgebouwd ruimteschip – een reis door de ruimte en zien ze planeten van dichtbij. De reis gaat door een universum vol kunstkometen, theaterplaneten en hun eigen magische sterrenstelsel. Het wordt een wilde reis, maar ze krijgen alle tools om dit ruimteschip te besturen. Het doe-boek is er voor kinderen van 4-12 jaar en bevat meer dan 20 opdrachten om kids hun eigen persoonlijkheid te laten ontdekken.

Verkoopinformatie
Het werkboek is duurzaam geproduceerd in Nederland en gemaakt van papier van landbouwafval. Dit innovatieve en duurzame materiaal zorgt niet alleen voor een 47% lagere ecologische voetafdruk, maar ook voor een luxe schrijf-, kleur- en knutselervaring. Gelukkige jij, gelukkige planeet aarde! Het Planeet Kunst Kinderwerkboek is verkrijgbaar voor € 8,95 via www.paperontherocks.com.

Over Paper on the Rocks
Het bedrijf On the Rocks, van de Amersfoortse Anne Pleun van Eijsden, ontwikkeld en verkoopt luxe notitieboeken gemaakt van duurzame papier alternatieven, zoals papier gemaakt van steenafval (Rockbook) en landbouwafval (Leafbook). En dat is hard nodig omdat volgens On the Rocks en veel natuurorganisaties de traditionele papierindustrie een te negatieve impact heeft op onze planeet. Jaarlijks wordt er 2 miljoen hectare bos voor de papierindustrie gekapt. Daarbij worden mensen en dieren verdreven, de biodiversiteit krimpt door het herplanten van uitheemse boomsoorten en kost het maken van papier enorm veel energie en water. Daar moet verandering in komen! Daarom investeert On the Rocks 5% van iedere verkoop in herbebossing en natuurbeschermingsinitiatieven.


E
xtra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.