PERSBERICHT – Pimp Your SOXS – ontwerp je eigen unieke sokken

Pimp Your SOXS - ontwerp je eigen unieke sokkenHeb jij altijd al je eigen sokken willen ontwerpen? Dan kun je nu helemaal los. Met Pimp Your SOXS – de nieuwste ontwikkeling van het sokkenmerk – is het mogelijk je eigen sokken te designen. Stel een paar sokken samen door het model, de kleur wol en het label te selecteren in je favoriete kleur. Voeg hier eventueel nog een initiaal aan toe voor een persoonlijke touch. En voilà… jouw eigen unieke SOXS zijn een feit!

Met het innovatieve Pimp Your SOXS zit je nooit meer vast aan het standaard assortiment. Vanaf nu is het mogelijk sokken te bestellen die precies aan jouw wensen voldoen.

In 4 stappen je eigen sokken
Het ontwerpen van je eigen sokken is leuk om te doen en gaat super eenvoudig. Je wordt stap voor stap door de keuzes heen geleid, waarbij je continu een voorbeeld ziet van je sokken. Zo kun je alles matchen en kijken welke kleuren je het mooist vindt. Kies eerst de juiste maat: 34 t/m 46 voor dames en 42 t/m 50 voor heren. Selecteer vervolgens het favoriete model: high, medium of low. En natuurlijk de kleur wol: grey, dark grey, off white, dark blue of caramel. Tot slot kun je een bijpassend label laten maken. In totaal zijn er 71 labels in verschillende kleuren, waaronder labels met de letters van het alfabet. De Pimp Your SOXS zijn te bestellen vanaf € 24,95 en leuk als gepersonaliseerd cadeau!

Het Warmste Cadeau van Nederland
SOXS staat symbool voor warmte en liefde. En omdat het lifestylemerk voor iedereen warme voeten wenst, geeft het bedrijf in de vier koudste maanden sokken cadeau aan mensen die het hard nodig hebben. En daar kun jij bij helpen! Van alle bestellingen in de webshop wordt 10 % gedoneerd aan het Warmste Cadeau van Nederland. Zo draagt SOXS bij aan een mooiere wereld. En wat is er nou mooier dan een geschenk te geven met een bijzonder warm verhaal?

Over SOXS
Het verhaal van SOXS begint jaren geleden met oma die heerlijke warme geitenwollen sokken breidde voor Davide en Soscha, de kinderen van Margriet. Na het overlijden van oma hebben de kids de sokken letterlijk afgedragen. Een mooie herinnering aan vroeger, totdat Margriet en Soscha de sokken jaren later weer tegenkwamen. Dat deed hen denken aan oma, maar ook aan Davide, die in 2014 op 24-jarige leeftijd overleed aan baarmoederhalskanker. Na haar overlijden kwamen ze bij toeval in een sokkenfabriek waar vergelijkbare sokken hingen. Dat is het begin van SOXS, ontstaan door die onverwachte ontmoeting met de sokken van oma en Davide. De sokken van SOXS hebben een verhaal, brengen warmte en liefde. En die voel je wanneer SOXS uit verpakking haalt en zachtjes over je voeten schuift. Bekijk het complete assortiment op www.soxs.co.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.