PERSBERICHT – Partydeco wint de Hipste Webshopverkiezing

winnaar webshopverkiezing Partydeco - Hippe ShopsFeestwinkel Partydeco.nl is verkozen tot “The Next Hippest Shop of the Season | Najaar 2015”. Met een overweldigend aantal stemmen en een hoge jurywaardering wist Partydeco afgelopen week de felbegeerde titel in de wacht te slepen van het toonaangevende webshop blogplatform HippeShops.

Feestjes in Nederland worden hipper
Met een stijlvol en zeer compleet assortiment in feest- en decoratieartikelen volgens de nieuwste styling trends, voorziet Partydeco in een groeiende behoefte om er voor te zorgen dat de feestjes in Nederland hipper worden! Het team van Partydeco helpt iedereen die een feest gaat organiseren op weg met leuke en bijzondere thema’s. De collectie is heel uiteenlopend, van versiering voor kinderfeestjes en verjaardagen tot babyshowers en gender reveal party’s. Ook aan versieringen voor de komende decembermaand is gedacht want de Partydeco Decembershop is al geopend met de mooiste versieringen voor Kerstmis en Oudejaarsavond.

Ultieme online shopbeleving
De jury van HippeShops was zeer gecharmeerd van deze feestwebwinkel. “Alles klopt aan deze shop, de vormgeving, de sfeer en de prachtige fotografie“. Partydeco weet wat er wordt bedoeld met de ultieme online shopbeleving; de mooie sfeerbeelden bieden volop inspiratie en zorgen ervoor dat je als zoekende online shopper direct in een feeststemming komt. Met een zeer uitgebreide collectie party- en decoratieartikelen is Party Deco dé webshop voor de aller hipste styling van elke party, bruiloft of verjaardag en weet zich duidelijk te onderscheiden van andere online aanbieders met feestartikelen. Niet alleen door de enorme keuze in de laatste feest- en decoratietrends, maar ook door de ruime voorraad met meer dan 30 merken en de perfecte service waarbij elke bestelling in de webshop direct uit voorraad wordt geleverd.

Koninklijke allure
Partydeco timmert al 2 jaar succesvol aan de digitale snelweg en wist zelfs de nationale live TV uitzending tijdens Koningsdag 2015 te halen. Partydeco kreeg de eer om een Royal High Tea voor het koningshuis te decoreren. Oprichtster en eigenaresse Tineke van Partydeco ontmoette Koning Willem-Alexander en Koningin Maximá en mocht voor de camera van de NOS en het toeziend oog van verschillende fotografen de door haar uitbundig gedecoreerde High Tea tafel presenteren aan ons Koningspaar.

De 3 hipste shops van dit seizoen
Partydeco werd als hipste shop gekozen uit 25 genomineerde webwinkels met het ‘Hip & Safe Label’ van HippeShops.nl. Partydeco wint naast de eervolle titel en eeuwige roem een persbericht en beeldbank abonnement van Pers-wereld.nl, een cursus Groeien met SEO van Ompro.nl, en een Shopboost account van Shopboost.nl. Als hippe runner-up is geëindigd nieuwkomer LiefsLabel.nl; de jury werd blij van de mooie filosofie achter deze shop, het unieke concept en de smaakvolle presentatie. De webshop met luxe babyproducten en kinderkameraccessoires MevrouwSchaap.nl neemt de eervolle derde plek in.

Hip & Safe shopadresjes
The Next Hippest Shop of the Season wordt sinds 2010 georganiseerd door HippeShops.nl, dé online shopping blog van Nederland en België. Op het shopping blogplatform vind je talloze webshops die nog niet door de grote massa zijn ontdekt. De bloggers van HippeShops.nl delen elke dag opnieuw de leukste vondsten van het web met duizenden shopfanaten.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.