PERSBERICHT – Outside Wishes – want buiten kan best naar binnen (en andersom)!

Driepoot met ketting - Outside WishesHet is een echte trend aan het worden om buiten naar binnen te halen. Of binnen naar buiten, net hoe je het wilt zien. De tuin wordt een steeds belangrijker onderdeel van onze woning. Er staan niet langer wat planten en een tuinset in; er wordt gegeten, gekookt, gelounged, genoten van lange zomeravonden en de aankleding wordt steeds gedetailleerder. Webwinkel Outside Wishes heeft werkelijk alles in huis om het in de tuin, op het terras of op het balkon zo gezellig mogelijk te maken.

Toffe cadeaus (voor jezelf of een ander!)
Een van de series die je bij Outside Wishes tegenkomt, is Garden van Esschert Design. Dit merk biedt onder meer fantastische sapdispensers voor de betere tuinfeestjes, gave plantensproeiers, mooie weckpotten, handige wespenvangers, theelichthouders, een kweeklok (laat de tuinierder in je los!) en stijlvolle sap/melkflessen (inclusief receptenboekje voor eigen vruchtensap en naamlabel). Deze producten zijn aantrekkelijk geprijsd en lenen zich heel goed als cadeau – ook aan jezelf uiteraard.

Kweek je eigen kruiden!
Heb je groene vingers of wil je wel eens ontdekken in hoeverre jij je zou kunnen ontwikkelen tot een echte tuinman of tuinvrouw? Dan kun je dat uittesten met de tuinmokken van Esschert Design. Hierin zit een kweekset van grond en zaden voor onder meer bieslook, munt, basilicum en peterselie, waarmee je in je keuken aan de slag kunt. Niet alleen heel leuk om te doen, maar het ziet er ook nog eens enorm decoratief uit, zo’n minituintje in huis. En als de planten groot genoeg zijn, kun je ze natuurlijk altijd overplaatsen in je tuin of in een grote pot op het balkon. Ze zijn los verkrijgbaar voor € 3,95 of als set van 4 in een kratje voor € € 18,95.

Smelt eens een marshmallow
Er zijn van die zomerdagen die nooit voorbij mogen gaan. Van die dagen die zo gezellig zijn, waarbij je nog uren zit te kletsen en borrelen met vrienden. Op die zwoele avonden gebruik je de geweldige kampvuurpot van Outside Wishes. Er is zelfs een driepoot beschikbaar waaraan je de kampvuurpot kunt bevestigen. Smelt marshmallows op de marshmallowpin, bak een pannenkoekje en geniet van het vuurtje. Kamperen mét een kampvuurtje in je eigen tuin; het kan! Maar uiteraard zijn deze handige gadgets ook ideaal voor op de camping.

Picknicken in stijl
Ben je van plan erop uit te trekken met de fiets of met de boot of ga je een stuk wandelen in het bos, vergeet dan niet je gevulde picknickmand mee te nemen. De serie Vintage Apple is heel vrolijk en zomers en biedt een keur aan praktische producten zoals een waterfles, een lunchtrommel en een picknicktas.

Over Outside Wishes
De webshop is in 2011 gestart door Wendy Hogervorst. ‘Maak buiten aangenamer’, is haar motto. Outside Wishes is voorzien van het Webwinkel Keurmerk en het heeft service naar de klanten hoog in het vaandel staan. Wat je ook zoekt voor het betere buitenleven, je vindt het via Outside Wishes. Een webshop waar je rond blijft kijken!


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.