PERSBERICHT – Organisch, veilig én uniek: met de hippe babycadeaus van Deem Design zit je altijd goed

Organisch, veilig én uniek: met de hippe babycadeaus van Deem Design zit je altijd goedNooit meer saaie momenten voor je kleintje dankzij Deem Design. Met een wagenspanner, box-mobiel of buggyhanger met gekleurde kralen heeft je baby altijd iets leuks om naar te kijken! Zelfs tijdens die autorit naar oma, een lange wandeling of middagje thuis. Zeer geschikt als kraamcadeau, maar natuurlijk minstens zo leuk om je eigen kindje mee te verrassen. Goed om te weten: eigenaresse Eva Neervoort maakt elk product van haar label Deem Design met de hand van organische materialen. Dat maakt elk item veilig én uniek.

Bijzondere babycadeaus
Een kinderwagen is pas echt af met een toffe wagenspanner. Zo hoeft je kindje zich nooit meer te vervelen als je op pad gaat. Kies bijvoorbeeld voor een hippe wagenspanner met zwarte en witte kralen, een belletje en een houten ring. Leuk om naar te kijken én te luisteren, want tijdens het lopen maken het belletje en de ring een rammelend geluidje. De wagenspanners worden verpakt in een linnen zakje en zijn dus direct klaar om cadeau te geven. Behalve voor de kinderwagen heeft Deem Design ook leuke spanners voor de autostoel en de box in het assortiment. En wist je dat je ook voor een boxmobiel in de webshop terecht kunt? Tip: een mobiel is niet alleen erg leuk voor de box, maar ook voor in de babykamer!

Persoonlijke touch
Ontwerpster Eva maakt elke bestelling met de hand en gebruikt uitsluitend verantwoorde materialen. Zo hebben de houten kralen het FSC-keurmerk. En omdat kleine kinderen de wereld met hun mond ontdekken, worden de kralen geverfd met non-toxic verf en lak. Zoek je een kraamcadeau met een persoonlijk tintje? Kies dan bijvoorbeeld voor een gepersonaliseerde wagenhanger met letterkralen die de naam van de baby vormen. Geef de gewenste kleuren en naam door, en Deem Design gaat speciaal voor jou aan de slag. Ook leuk: ga je op kraambezoek en wil je ook een cadeautje meenemen voor een trotse grote broer of zus? Kijk dan eens naar het Deem Design Memory Game met 36 lieve kaartjes, verpakt in een mooi kartonnen doosje. Handig om meteen mee te bestellen!

Over Deem Design
De komst van haar zoontje Deem in augustus 2014 bracht Eva Neervoort op het idee voor een nieuwe lijn babyitems. Want wat ze voor hem in gedachten had, bleek nergens te vinden. Eerst maakte ze wagenspanners voor vriendinnen, maar door de enthousiaste reacties besloot Eva het groter aan te pakken. Zo ontstond eind 2015 de webshop Deem Design. Naast wagenspanners, boxmobielen en wagenhangers zijn hier inmiddels ook boxspanners, dromenvangers, buggyhangers, speenkoorden, raamstickers, muurstickers en een memoryspel te vinden. Bekijk het complete assortiment op www.deemdesign.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.