PERSBERICHT – Ontwerp jouw persoonlijke droomkast bij Ontwerpjouwkast.nl

Ontwerp jouw persoonlijke droomkast bij Ontwerpjouwkast.nlDesignkasten van hoge kwaliteit, helemaal aangepast aan de wensen van de klant: daar staat Ontwerpjouwkast.nl voor. Kies het formaat, de kleur en meer. Wil je een klep, een lade of juist een deur? Met de designtool ontwerp je snel en eenvoudig jouw persoonlijke droomkast. Maak de kast af met opties zoals Hi-Fi-voorbereiding en creëer handige uitsparingen voor kabels. Het team van Ontwerpjouwkast.nl gaat vervolgens voor jou aan de slag en creëert binnen negen weken het designmeubel dat jij in gedachten hebt. Zo komt die perfecte kast ineens wel heel dichtbij!

Zelf een kast ontwerpen
Kies zelf de gewenste breedte, diepte en hoogte, ga voor de indeling die jij handig vindt en kies de kleur die het beste past bij jouw interieur. Selecteer alle wensen in de handige designtool en ontwerp de ideale kast voor jouw situatie. Wil je de kast gebruiken voor een televisie of HiFi-systeem? Met de optie TV- of Hi-Fi-voorbereiding kies je voor praktische uitsparingen in het houtwerk. Geen gedoe meer met het wegwerken van kabels dus! Wil je advies over de afmeting, de kleur of de indeling? De specialisten van Ontwerpjouwkast.nl hebben de kennis in huis om jou te helpen. Met meer dan vier miljoen mogelijke combinaties is het altijd raak!

Kwaliteit en design
Ontwerpjouwkast.nl vindt kwaliteit en klanttevredenheid heel belangrijk. Alle meubels worden dan ook volledig gemaakt van het beste MDF uit duurzame bronnen. MDF blijft lang mooi en is steviger dan bijvoorbeeld spaanplaat. Bij elke stap in het creatieproces wordt de kwaliteit van de kast zorgvuldig gecontroleerd. Zo wordt gecheckt of alle onderdelen goed passen, of de laklaag egaal en uitgehard is en of de kleppen, deuren en lades netjes op elkaar aansluiten. Pas als het meubel voldoet aan alle strenge kwaliteitseisen wordt het zorgvuldig verpakt en verzonden naar de klant. Elk meubel wordt geleverd met volledige fabrieksgarantie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je inspireren door de voorbeelden op de website of maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom in Rotterdam.

Over Ontwerpjouwkast.nl
Tien jaar geleden waren Martin en Michael collega’s. Elke dag reden ze samen naar het werk. Tijdens de autorit kwam steeds vaker hun ultieme droom ter sprake: zelf ondernemen. Uiteindelijk waagden ze de stap en maakten ze hun eerste meubel. Al snel volgden er meer aanvragen en dat was het begin van Ontwerpjouwkast.nl, het tofste online meubelbedrijf van Nederland dat al jouw meubelwensen kan verwezenlijken.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.