PERSBERICHT – Online platform The Dog Pen brengt hondenliefhebbers en hondenbloggers samen

The Dog Pen brengt hondenliefhebbers en hondenbloggers samenEen platform voor hondenbloggers, dat is er nog niet in Nederland. Een gat in de markt, vinden de oprichters van het eerste online hondenplatform. Zij lanceren The Dog Pen, waar hondenbloggers en hondenliefhebbers samenkomen.

The Dog Pen is een platform voor hondenbloggers. Iedere enthousiaste hondenbezitter kan zich aanmelden als blogger en zijn of haar verhalen delen met de lezers. Mensen met een hond als huisdier lezen het liefst over de ervaringen van mensen met eenzelfde soort hond. Zij kunnen bij The Dog Pen hun hart ophalen aan de grappige en ontroerende verhalen.

Informatieve en grappige artikelen
De sterren van het platform zijn de honden zelf. Maak kennis met Nacho en Chester. Twee Franse Bulldog broertjes die samen de leukste avonturen meemaken. Ze zijn gek op speeltjes, lekker en gezond eten en door het huis heen rennen. En leer ook Guus kennen. Een Goldendoodle die momenteel per boot, samen met zijn kattenzussen, op reis is en al zijn reisverhalen deelt. Ondertussen schrijft Sennah, een kruising tussen een Border Collie en een Labrador, haar eerste blog over de pubercursus die ze volgt en waar dat nu eigenlijk voor nodig is.

De ervaringsverhalen en belevenissen van de dieren worden afgewisseld met informatieve blogs van de redactie en grappige overzichten van de leukste hondenspullen, zoals het blog over de 5 x blauwe ballen. Ook het artikel over hoe je je hond beroemd maakt op Instagram heeft al veel positieve reacties ontvangen.

Labrador gezocht
Heb jij een labrador, Duitse herder of een andere hond en maken jullie samen de leukste avonturen mee waar je graag over schrijft? Meld je dan aan om blogger te worden bij The Dog Pen en maak een ster van jouw trouwe viervoeter!

Over The Dog Pen
Bij een bezoekje aan The Dog Pen voel je het als hondenliefhebber meteen. Hier ben je thuis. Eindelijk is er een plek die volledig draait om echte honden, hun baasjes en hun ervaringen. Voor hondenliefhebbers is The Dog Pen de ideale plek om dagelijkse belevenissen, productreviews en ervaringen van verschillende honden te lezen. Een chihuahua is nou eenmaal geen Duitse Dog. Meer lezen? Bezoek dan www.thedogpen.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.